Haliç köprüsünde yaşanan kaza.!

Bugün Bağcılardan gelirken üzücü bir kazaya şahit oldum.
Motosiklet sürücüsü motosikletiyle Sol tarafındaki Kapalı kasa kamyonete sağ arka tarafından çarpıp sonrada sağ tarafında bulunan otomobile çarparak düşmesi sonucunda yaralandı.Belinden yaralandı ambulans çağırdık hemen 20 dakika içersinde gelen ambulansla şişli etfal hastanesine götürdüler. sonrası ne oldu bilmiyorum ama inşallah önemli bir şeyi yoktur...:cyclopsan:silent:

Umarım önemli bir sorun yoktur. Acil sifalar dilerim.
Resimlerde motosikletli arkadaşaların duyarlılığı net bir şekilde görünüyor.

Allah açil şifalar versin arkadaşımıza bu gün 16,20 civarında trafik anıt mezarın ordan kilit ti demekki kazadan sebepmiş.
İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.

büyük geçmiş olsun son günlerde haliç köprsünde cok kazalar olmaya basladı. dikkatli olalım arkadaşlar..

Umarım ciddi bir durumu yoktur. Bu arada kaza yapan sürücüye karşı yapılan en büyük hata o kaskın çıkartılması olmuş.Boynunda veya kafa tasında kazadan kaynaklanan bir sorun olsa kaskın çıkartılması ile bu sorun ölümcül dereceye ulaşabilir.Kask sadece yetkili saglık görevlileri tarafından çıkartılmalıydı::yanliss:

Son düzenleme:
Abimize MT aracılığıyla geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.. Allah herkesi korusun..

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
allah acil şifalar versin geçmiş olsun

(kuryelik! çok zor bir iş her babayiğidin yapacağı iş değil hele istanbulda hele kışın)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Acil şifalar,inşallah önemli bir durum değildir:rendeer:

acil şifalar dilerim yinede ucuz kurtulmuş allah onu ve ailesini daha kötülerdenden korusun

Motosikleti
Forza250-cygnusL
geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.:rendeer:

Maalesef bu kazaya bende şahid oldum çok kötü bir durum Allah hepimizi kaza ve belalardan korusun kaza yapan arkadaşa da acil şifalar diliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar