Hala yaşıyormu acaba :(

inşallah yaşıyodur sağlık durumuda iyidir umarım tüylerim ürperdi ya

oraya nasıl girdi bilmem ama kask vücutta en dışarda kalan kısım baktım kask kırılmamış arabayı tutacak kadar sağlam bi kasksa ve boyun falan kırılmadıysa adamın yaşıyordur büyük ihtimal

Bu olay yazın olmuştu istanbul kadıköyde bir alt geçitte hatta haberde kaskıyla
bmw'yi kaldırdı diye yazmışlardı bizim sitede de haber olmuştu.Bmw sürücü kalp krizi
geçirmişti yanılmıyosam araçı kontrol dışı kalınca önde ki motorsikletli arkadaşa çarpıyo çarpmanın sonucu
motorcu arkadaş araç altında kalırken kask sayesinde hayatta kalıyor.

Allahınızı severseniz o adam oraya nasıl girmiş öğrenmek istiyorum.İnş yaşıyordur ya bunun nerede olduğunu da merak ettim şimdi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Daha önce kaza haberi verilmişti.Kaza geçiren arkadaşımızı kafasındaki çelik kask kurtarmıştı.Sağlık durumununda iyi olduğu söyleniyordu.Otomobi
l sürücüsünün yolda giderken kalp krizi geçirmesi kazaya sebebiyet vermişti...

Daha önce kaza haberi verilmişti.Kaza geçiren arkadaşımızı kafasındaki çelik kask kurtarmıştı.Sağlık durumununda iyi olduğu söyleniyordu.Otomobi
l sürücüsünün yolda giderken kalp krizi geçirmesi kazaya sebebiyet vermişti...

Çelik kaskmı? Ben onu Çin işi kasktı ve o arabayı nasıl tarttı diye bi dünya yazıldığını hatırlıyorum ama yanılıyorda olabilrim.

Allahınızı severseniz o adam oraya nasıl girmiş öğrenmek istiyorum.İnş yaşıyordur ya bunun nerede olduğunu da merak ettim şimdi.

Sahrayicedit alt geçidinde oldu bu olay ve küçük sıyrıklarla atlatmıştı.Ayrıca kask
çelik olmaz o kafasındaki kaskın da sabafet olduğu yazılmıştı.

Büyük geçmiş olsun valla. büyük şans. geçen topiclerden birisindede yazmıştım kaskla ilgili bende çin malı kask kullanıyorum ancak bu kadar dayanıklı olableceğini sanmıyorum. iyi bişey desen yanlış anlaşılmasın sakın arkadaşın altındaki motosiklet ucuz bir şey genelde bu tarz motora binen arkadaşların maddi durumlarından dolayı çin malı kask alıyorlar gördüğüm kadarıyle e çin malıysada nası bu kadar sağlam kalabilir.

Çok kötü olmuş ya :pale:

Allah Kimseye Kaza Bela Yüzü Göstermesin inşallah :pale:

o arkadaş hala yaşıyor turp gibi maşallah

ayrıca çelik ten kask yokmuş arkadaşlar araştırmıştım, bilginize.

Son düzenleme:
bu ne biçim kaza daha neler göreceğiz bu arada kaskın önemini söylemeye gerek yok herhalde

safebet i, shoei si hikaye,
öldürmeyen Allah öldürmüyor. vade gelmedimmi olmuyor başka açıklaması varmı ?

kaskın markasını ve modelini resimlerden anlayabilen varmı :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar