Haksız ceza yediğimi düşünüyorum. (Fikirlerinize ihtiyacım var)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet hocam haklısınız. amerikada olsa kurşunu yemişti. mesela suudi arabistanda olsa direkt orada hemen sallandırılır idam edilirdi. ama mesela isviçrede olsa ceza yemezdi. demek ki bu hayın gavur avrupa hiç yasalara uymuyor çok güvensiz bir yer.

şu polis olaylarında omo omorikodo olso korsono yomoston geyiği bir nesil yok olmadan silinmeyecek sanırım.

dediğim gibi ulkenden ve dunyadan haberın yok .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu da ceza anı arkadaşım çekmiş ama keşke plakayı da çekmek aklıma gelseydi o an
[url]https://i.hizliresim.com/cKzOJB.jpg[/url]
Bu fotoğrafların hiç birisi ispat değil ama.

Açık söyleyeyim, hakim ben olsam polisi haklı bulur, tüm dava masraflarını size ödetirdim. Yanlış anlamayın, size inanmadığım, ya da artniyetli olduğum için değil. Ancak hakim kanunen söylenen söze değil, eldeki veriye bakmak durumunda.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:33 ----------

hatta amerıkada olsaydınız çoktan kursunu yemiştiniz ama bızım polısın yetkısı bu kadar mlsf

Hatta bir üst yorumdaki vatandaşın yorumunu okuyunca kurşunu yemedigim için dua ediyorum şu anda iyi ki Amerika da değiliz ooo my god.

şu polis olaylarında omo omorikodo olso korsono yomoston geyiği bir nesil yok olmadan silinmeyecek sanırım.

dediğim gibi ulkenden ve dunyadan haberın yok .

Belki yirmi küsür senedir Amerika'da yaşayan biri olarak benim haberim vardır?

Yazdığınız mümkün değil... Karşıdaki açıktan polisin canına kastedecek bir şey yapmadığı müddetçe polis ateş edemez. Üzerinde silah olup olmadığı bile belli olmayan birini nereye çekip vuruyor polis? Amerika orman kanunlarıyla mı yönetiliyor zannediyorsunuz?

Son düzenleme:
Valla abi polis de sordu senin plaka nah mı dedi. Evet abi nah demeye çekindim. Direkt elimde gösterdim bu diye :mrgreen:

Sanayide oto cam isi yapanlarda,siyah renk cam contasi var plakayla camurluk arasina 50grm surmen yeterli,iyi sabitlersen,camurluk kirilir ama plaka duşmez.(arabanin 10-13kg olan ön camini sabitliyor boru değil)

Xmax motorumun satisini verirken noter onunde plakayi sökene kadar epey ugrasmistik,en son isitip cikardik.biraz daha zorlasam camurlugun ucunu kiracaktim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar