Hakkını vermeye başladım

Motosikleti
Triumph Trident 660
Dün @tommygun Kaan abi ile wp den konusurken bunlar fik fik rotalar al sana rota demesi ile sağlık sorunumu ekarte edip sabah uyandığımda bugün yola çıkacağım dedim ve ranzadan aşağı cumborlop atladım,kahvaltımı yaptım ve kaynak sıçramasından dolayı delinmiş muzlu çoroplarımla yola çıkmaya karar verdim
naejq9b.jpg

Gidiş Rotası kağıthane-silivri-uçmakdere-mürefte kısmına kadar ilerliyor.
Burada uçmakdereye az kala kahve molası veriyorum zaten büyükçekmece silivri tekirdağaya kadar yol baya bir sıkıcı
ds25uc9.jpg

Uçmakdereye geldim ve manzaranın tadını çıkardım poseidona,tridenti gösterdim 😏
ltlzzg0.jpg

g0v2j91.jpg

Çok fazla tecrübesi olmayan için uçmakdere taraflarını önermiyorum kısa ve dar virajları var.bakış kaçırsanız yamaçparaşütsüz uçarsınız,ziraa ben de bir kaç nokta bakış kaçırdım.
kn8up55.jpg

Harika köy yolları,dikkat ederseniz artçı pegleri acık burada binip kapatayım derken dengemi bozup motosikleti deviriyorum bahtı perişan piyadeyim 🙃.
5nvo4s2.jpg

Bu da ben 😭

m5fgtn8.jpg

Yollar yeniydi buradan mürefteye kadar ilerleyip rotayı bitirdim şimdi dönüş rotası.
Aynı yolu tekrar gelmek istemediğim için köy yollarını tercih ettim.
Mürefte-tepeköy-çengelli-gölcük-sağlamtaş-tatarlı-inecik bucağı-tekirdağ yolundan bağlanıp yenice-marmaracık-çerkezköy-hallaçlı-aydınlar-gümüşpınar-ihsaniye-subaşı,havaalanı-kağıthane.
3wqu207.jpg

Burayı hatırlayan olacak mı bakalım 😁,
Şimdi ki Metin biraz hatırlayanlara ithafen.
Burada tridenttim olmasını çok istemiştim büyük makinelerin arasında çok özenmiştim SYM ile gelmiştim o gün ve @Nikkfurie abi bana kağıthaneye kadar eşlik etmişti ben de 125cc adamdaki motosiklet 1200 CC herkes yapmaz yani basar gider her hatırladığımda içimde vay be teşekkürler derim. Yine anmak istedim ♥️.
mnko8do.jpg

Sıra geldiii yemek faslına,Ucmakdere içinde şile kadar dolu mekan vardı ama ben bunu merak ettiğim için dönüşte burayı tercih ettim et yemeyi pek tercih etmeyen birisi olarak tekirdağ köftesi favorim.
Fiyat merak edenler için tekirdağ köfte 440 ayran 80 TL idi.
5ektedt.jpg

Veee toplam 500 km ile kapanış
Bu yolu yapma amacım haftasonumu boş geçirmemek,ameliyat olma ihtimaline karsı gezinin hakkını vermek(merak edenler için götten) bayrama kadar yatabilirim belki doktor civanıma bağlı.
Aldığım eğitimi biraz da uzun yolda uygulamak ,halen hatalarım var bu hataları pekiştirmek.
Kisisel eşyalara dair öneri ve tavsiyeler; telefon tutucuya parayı kıyın bozuk köy yollarında langur lungur, 100 km üstü hızda bozuk yolda teker gümmm diye girsede halen sağlam, ben de saglamım 😄
Kulak tıkacı evet ürün pahalı ama kesinlikle hak ediyor bu kaskın ses geçirdiğini bilirsiniz 50 km de rüzgar kulak mememe dil atmaya başlıyor yani ama kulak tıkacını iyi yerleştirdiğiniz zaman eğer rüzgar karşıdan gelmiyor ise 100 km üstü hızlarda sadece hafif bir uğultu hissediyorsunuz bakın 100 km üstü diyorum ne kadar önemli bu şekilde yarım saat gitseniz yoldan tiksinirsiniz konforu uç seviyeye çıkarıyor.
Kulak tıkacı markası-nonoise
Telefon tutucu- SP connect.
Tschüsss!

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
İşte budur! Motorundan mümkün olduğu kadar böyle keyif almanı dilerim. Eğitim fotolarından beri epeyi kilo kaybetmişsin gibi duruyor, tebrikler.

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Şahane bir gezi olmuş. Okurken kendim hareketlendim gezesim geldi. Forum'da daha nice böyle postlar yazabilmen (götten ameliyat hariç) dileğiyle burak baba

Motosikleti
Triumph Trident 660
Şahane bir gezi olmuş. Okurken kendim hareketlendim gezesim geldi. Forum'da daha nice böyle postlar yazabilmen (götten ameliyat hariç) dileğiyle burak baba
Teşekkürler dost Man 🤘
Bol bol gez kardeşim. İstanbul ve çevresinde gezilecek pek çok rota var. Lakin o çoraplar ne len öyle? Giyerken hiç mi utanmadın? 😀
Teşekkürler abi,ben seviyorum ya böyle çorapları 😆

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Güzel gezi. Harbiden vermişsin hakkını. Ben bir yapamadım şu uçmakdere rotasını. :D
Sevgili @Cyan sen anlarsın.
Nonoise, Alpine. Hangisi iyi bunların ? Düşük frekanslarda Alpine, yüksekte nonoise iyi gibi. Gerçi sapması daha yüksek gibi. Arada kaldım.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Güzel gezi. Harbiden vermişsin hakkını. Ben bir yapamadım şu uçmakdere rotasını. :D
Nonoise, Alpine. Hangisi iyi bunların ? Düşük frekanslarda Alpine, yüksekte nonoise iyi gibi. Gerçi sapması daha yüksek gibi. Arada kaldım.
Seramik filtresiz tıkaca para vereceğime 3M alır onu takarım.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bende ikisi de vardı. Alpine'ları daha uzun süre kullandım, Nonoise'ları biradere vermiştim ama aklımda kalan şöyle: Alpine Race'ler Nonoise'lardan daha iyi. Yine de uzun otoban sürüşlerinde irtifa da çok fazla değişmeyecekse en rahatı 3M tarzı köpük tıkaçlar. İstanbul - Bodrum - İstanbul arasını hem Alpine'ları hem de köpük tıkaçları kullanarak defalarca gittim. Alpine'lar da gayet iş görüyor ama sesi en fazla köpük tıkaçlar kesiyor. (Otobanda bir risk değil sesi bu kadar kesen tıkaç kullanmak, şehir içinde tavsiye etmem ama; şehir içinde mutlaka Nonoise veya Alpine Race lazım...)

3M 1100 veya Moldex 7700 ikisi de iş görüyor, 35dB kesiyor. (Bende Moldex var...)

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Süper gezmişsin.
Hah şimdi motorun hakkını vermiş dedim.
Köfte de yenmiş daha ne olsun.

Uçmakdere'den sonra biraz daha ilerleyip Şarköy'e kadar gitseydin Şarköy içinde Sağlamtaş köftecisi var tomygun keşfedip tavsiye etmişti, nefis köftesi vardı, bak yine hatırladım, en son geçen yaz gitmiştim oraya.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Çoraptaki deliğin anlamı varmı?
Açıkladım ya kaynak sıçradı delikleri attım muzluyu atmaya kıyamadım 😆
Süper gezmişsin.
Hah şimdi motorun hakkını vermiş dedim.
Köfte de yenmiş daha ne olsun.

Uçmakdere'den sonra biraz daha ilerleyip Şarköy'e kadar gitseydin Şarköy içinde Sağlamtaş köftecisi var tomygun keşfedip tavsiye etmişti, nefis köftesi vardı, bak yine hatırladım, en son geçen yaz gitmiştim oraya.
Şarköye tatile gitmiştik hiç beğenmedigim için tekrar gitmek istemedim 😁

Ya Burak merak ettimde,sen işte giydiğin çorapları işte olmadığın zamanda da mı giyorsun, İsviçrenin meşhur bir kokuşmuş peyniri var (GORGONZOLA) adında senin çorapların kokusuda herhalde ona rakip olabilecek kondisyona gelmiştir, Muzların kokusu belki kamufle edebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar