Hakkını verdim vol2

Motosikleti
Cf moto 250 nk
Çarşamba günü bende İğneada ya gittim yol çok güzel virajlar zevkli her taraf ağaç dolu yeşile doydum. İstanbuldan giderken navigasyonda paralı yolları kapatınca çizdiği yol yani eski kırklareli yoluda harikaydı 250 lik motosiklet bazen tıkansada çok zevk aldım.İğne ada da köfte yedikten sonra dönüşte sanırım fazla gaza geldim yenice köyüne gelmeden 2-3 km yukarıda viraja girecekken karşı şeritte virajdan çıkan motorcu arkadaş sağolsun selam verdi bizdede acemilik var daha 3 ay 3000 km oldu heyecanlandık viraja girerken freni unutup selam verdim velhasıl virajda hızlıydım açılmaya başladım bakışta hafif hafif kaçınca en son ufak bir direğe çarptım Dönüştede lüleburgaz hayrabolu malkara üzerinden İstanbula geri döndüm 1 günde 600 km yol yaptım güzel bir gündü zarar yok .

motorda koruma demiri işini iyi yapıp parçalandı debriyaj manetinin ucu koptu onun dışında görülen bir şey yok

kaza sonrası çeşme başında durdum iyiki pantolonda level 2 kalça koruma vardı 2 gün geçmesine rağmen hala yürürken arada aksıyorum

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Çarşamba günü bende İğneada ya gittim yol çok güzel virajlar zevkli her taraf ağaç dolu yeşile doydum. İstanbuldan giderken navigasyonda paralı yolları kapatınca çizdiği yol yani eski kırklareli yoluda harikaydı 250 lik motosiklet bazen tıkansada çok zevk aldım.İğne ada da köfte yedikten sonra dönüşte sanırım fazla gaza geldim yenice köyüne gelmeden 2-3 km yukarıda viraja girecekken karşı şeritte virajdan çıkan motorcu arkadaş sağolsun selam verdi bizdede acemilik var daha 3 ay 3000 km oldu heyecanlandık viraja girerken freni unutup selam verdim velhasıl virajda hızlıydım açılmaya başladım bakışta hafif hafif kaçınca en son ufak bir direğe çarptım Dönüştede lüleburgaz hayrabolu malkara üzerinden İstanbula geri döndüm 1 günde 600 km yol yaptım güzel bir gündü zarar yok .

motorda koruma demiri işini iyi yapıp parçalandı debriyaj manetinin ucu koptu onun dışında görülen bir şey yok

kaza sonrası çeşme başında durdum iyiki pantolonda level 2 kalça koruma vardı 2 gün geçmesine rağmen hala yürürken arada aksıyorum

Gecmis olsun. Level 2 kalca korumayi nereden buldunuz? Ben ariyorum ama knox alpinestars vb hepsi level 1

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Geçmiş olsun.
Motorda koruma demiri dışında büyük hasar olmaması iyi. sizde de ekipmanın önemini anlamışsınızdır, ekipman sayesinde büyük hasar almamışsınız.

Motosikleti
sattık :(

geçmiş olsun afiyet olsun köfteci hımbıl

Motosikleti
Cf moto 250 nk
Geçmiş olsun.
Motorda koruma demiri dışında büyük hasar olmaması iyi. sizde de ekipmanın önemini anlamışsınızdır, ekipman sayesinde büyük hasar almamışsınız.
Ekipmanın önemini anladım aslında bot eksik ayak bileğide yaralandı ama bir şey yok. İlk fırsatta hasanpaşaya gidip forma adventure tarzı uzun kaval kemiği korumalı bot alıyorum
geçmiş olsun afiyet olsun köfteci hımbıl
sağolasın sezon bitmeden seninle gideriz köftemizi yeriz :D
teşekkürler 1 haftaya tamamen iyileşirim gibi duruyor

Motosikleti
Cf moto 250 nk
İğneada yolunu hep sevmişimdir. Olsa da yakın zamanda planlasak.

Geçmiş olsun @cikohan arada bir olur böyle şeyler, yine de aman dikkat.
Bundan önce 2 etkinlik yapacaktın abi ilkini iptal etmiştiniz sanırım ikincide yanlış hatırlamıyorsam ramazan bayramında yağmurlu diye iptal olmuştu bu yaz grup sürüşü çok iyi gelir

Abi cekinmekten nefret ederim ben de, eski kız arkadaşim bol bol çekinirdi ben öfleyip püflerdim, boşver anı yaşa derdim sonra baktım burada kültür böyle ,saçma sapan çoğu başlıkta kilometrede 2-3 litre yaktım diye boş yapmaktan iyidir.
He bu arada MT07'yle ortalama 100 120KM hızlarla giderek motosikletin yakıt ortalamasını 5.2ye kadar düşürdüm ve bunun içine 300KM şehiriçi sürüşte dahil 1300KMde ortalaması 5.2Litre şuanda sürekli hımbıl hımbıl 100 110 gitmedim arada 170 180 200vs. hızlara da çıktım önceden çok yakıyor diyordum şuan normal seviyelerdeymiş diyorum . Yolculuğun başlarında İznik'ten Balıkesir'in neredeyse girişine kadar Africa Twin'li bir abiyle geldim ortalama hızımız 130du komik olanda adam önüme geldi bu hangi motormuş diye bakarken arka arkaya gitmeye başladık ve 1.5 2 saat boyunca bu şekilde devam ettik en son benzinlikte durunca tanışabildik 😂 buradaysa selam olsun Akçay tarafına gidiyordu sanırım. yolculuk boyunca çektiğim 2 fotoğraf . Bu arada not olarak ekliyeyim İznik tarafında çok fena sinek vardı ceket kask ve motosikletin üzerinde ki sinekleri toplasam herhalde bir 100 150 sinek yapar.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
He bu arada MT07'yle ortalama 100 120KM hızlarla giderek motosikletin yakıt ortalamasını 5.2ye kadar düşürdüm ve bunun içine 300KM şehiriçi sürüşte dahil 1300KMde ortalaması 5.2Litre şuanda sürekli hımbıl hımbıl 100 110 gitmedim arada 170 180 200vs. hızlara da çıktım ...
Sürekli makul hızlarda sürülürse MT07-Tracer07 ile çok rahat 4,5 falan yakılır. (Makul hız = Araba hız sınırları veya altı...)

makul hızlar bunlar zaten napsaydı africayla 80 80 mi gitseydi :rolleyes:

normalde bu başlıkta benim işim yok ama laf soktun ya sozde bana o yuzden yazayım dedim.

yukardaki arkadasın verilerine baktın mı ?
ortalama 68 kmh. benim 80 kmh ortalama!!

1000 cc lik bir motor için bir tık düşük. sadece bir tık. peki neden boyle ?

2 defa hgs de dur. hgs den sonra 2 defa da polis kontrolune gir, 16:30 da istanbul trafiği pendik e kadar , bursa da yine bir miktar trafik, susurluk a gelmeden once 2 defa duble yolun tek seride dusmesi derken 80 kmh oldu.

ve en onemlisi, az yaksın orkun gorsun durumu diye yapılmış bir sürüş afdgdh
ona rağmen 80 kmh hiç fena değil be allahsız.

adam ollll adammmm. sen bir turla da senin verileri gorelim bakalım.

mesela Dikili ye git o motorunla verileri bir video ile paylaş diyecem de ort hız yuksek cıksın diye zorlarsın düşersin veya motorun patlar(dandik italtan malı) gerek yok.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
normalde bu başlıkta benim işim yok ama laf soktun ya sozde bana o yuzden yazayım dedim.

yukardaki arkadasın verilerine baktın mı ?
ortalama 68 kmh. benim 80 kmh ortalama!!

1000 cc lik bir motor için bir tık düşük. sadece bir tık. peki neden boyle ?

2 defa hgs de dur. hgs den sonra 2 defa da polis kontrolune gir, 16:30 da istanbul trafiği pendik e kadar , bursa da yine bir miktar trafik, susurluk a gelmeden once 2 defa duble yolun tek seride dusmesi derken 80 kmh oldu.

adam ollll adammmm. sen bir turla da senin verileri gorelim bakalım.

mesela Dikili ye git o motorunla verileri bir video ile paylaş diyecem de ort hız yuksek cıksın diye zorlarsın düşersin veya motorun patlar(dandik italtan malı) gerek yok.
daha 2 gün önce 300km yaptım 120 140 arası denemememe ragmen göstergede yazıyor 184 top speed diye rodajda malum cok zorlamiyorum bi de arazi lastigi var allahin italyani 600ccyle seninkinin beygirini cıkarıyor daha napsin 😜

Motosikleti
K 1600 GTL

Orkun ne dedi peki? şaşırmıştır baya 😉

• Haha
Tepkiler: Ged
daha 2 gün önce 300km yaptım 120 140 arası denemememe ragmen göstergede yazıyor 184 top speed diye rodajda malum cok zorlamiyorum bi de arazi lastigi var allahin italyani 600ccyle seninkinin beygirini cıkarıyor daha napsin 😜

hıhı aynı beygir.

70 nm tork 80 hp

benim 2016 crf1000 98 nm tork 95 hp

10.1 sıkıştırma oranıyla 500.000 km yol yapar.
haddinizi bilinnnn.

illa honda ile kıyaslama yapacaksan git transalp ile kıyasla.

transalp bile tuareg den en az 5 gomlek üstün gerci.

yaaa bana top speed yazma. bana 200 300 km yol yapıp ortalama hız ve tuketimi cekip koyacaksın.

ondan sonra konusuruz. 80 kmh ortalama hız gercekten gorundugu kadar yavas değil.bi de 3.3 lt yaktıgını gosternek için oldu.

şşş motorunla fazla km yapma, italyan malı üzer bak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Orkun ne dedi peki? şaşırmıştır baya 😉

:)

orkun sus pus oldu. cevap bile veremedi sdsgd

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar