- Motosikleti
- Cf moto 250 nk
Çarşamba günü bende İğneada ya gittim yol çok güzel virajlar zevkli her taraf ağaç dolu yeşile doydum. İstanbuldan giderken navigasyonda paralı yolları kapatınca çizdiği yol yani eski kırklareli yoluda harikaydı 250 lik motosiklet bazen tıkansada çok zevk aldım.İğne ada da köfte yedikten sonra dönüşte sanırım fazla gaza geldim yenice köyüne gelmeden 2-3 km yukarıda viraja girecekken karşı şeritte virajdan çıkan motorcu arkadaş sağolsun selam verdi bizdede acemilik var daha 3 ay 3000 km oldu heyecanlandık viraja girerken freni unutup selam verdim velhasıl virajda hızlıydım açılmaya başladım bakışta hafif hafif kaçınca en son ufak bir direğe çarptım Dönüştede lüleburgaz hayrabolu malkara üzerinden İstanbula geri döndüm 1 günde 600 km yol yaptım güzel bir gündü zarar yok .

motorda koruma demiri işini iyi yapıp parçalandı debriyaj manetinin ucu koptu onun dışında görülen bir şey yok

kaza sonrası çeşme başında durdum iyiki pantolonda level 2 kalça koruma vardı 2 gün geçmesine rağmen hala yürürken arada aksıyorum

motorda koruma demiri işini iyi yapıp parçalandı debriyaj manetinin ucu koptu onun dışında görülen bir şey yok

kaza sonrası çeşme başında durdum iyiki pantolonda level 2 kalça koruma vardı 2 gün geçmesine rağmen hala yürürken arada aksıyorum