Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu konuya yazabileceğin katkın sadece bumudur?
bu senin benimle ilgili fikrinse özelden yazarsın tartışırım,
ama bu konuda sadece bunu yazabiliyorsan
o şansında kalmamıştır kaale bile almam seni arkadaşım
bu sana tek ve son cevabım olur.
birde bilesin diye yazıyorum bu işleri şehitleri pkk yı onu bunu bitirmek senin benim işim değildir Hükümetin,Yöneyicilerin,Cumhurunbaşının işidir
ve bunlar siyasetcidir,dolayısı ile konuda siyasi olur,
gidip teröristle pazarlık görüşmeleri yapacaklarına görevlerini yapsınlar canımız yanmasın şehidimiz olmasın
bunudamı anlatmamız gerekiyor size ve onlara?
umarım anlayabilmişsindir.
Sende sitede ne işe yarayıp yaramadığım konusunda birşeyler bilmek istiyorsan açmış olduğum konu başlıklarına bak
yorumları oku
beyenileri say
sen ne iş yaparsın bu arada birilerine çomak olmaktan başka?
Ranta ihtiyacım yok senin gibi,
Seviyeli ol can sıkma akşam akşam.
selametle....
sizin meslek, iş nedir bilmiyorum ama burda çok fazla vakit geçirmekten sanırım nerde bir konu açıldıysa mutlaka sizin nickinizi görüyorum ve nedense hemen hepsinde bir muhalif durumunuz var.. şimdi demişsinki bu yöneticilerin işi, sen ben düzeltemeyiz.. birincisi kendi adınıza konuşun benim mesleğim bu konu olacak. ikinciside konuşmak, düzeltmek istiyorsanz sizi görmek isteriz yönetici olarak, ağzı olan konuşur misali burdan yazmanın heleki resim paylaşıp kendi yorumlarınızla pekiştirmenin hiçbir yararı olmaz bana nasıl yarar olur diye yazmaktansa bu konuyu tekrar açın paylaştıklarınıza bakın derim.. ayrıca bana siyasi ve iktidari olarak ders verebilecek en son kişisiniz belkide, çünkü bazı insanlar objektif olamaz yalnızca taraftar olur (koyun) bu insanlar bir siyasi partiyi, bir futbol takımını tutuyorsa o partiden, o takımdan başka doğru, başka iyi olamaz onlar için bize öğretilen bu, objektif olmanızı tavsiye ederim.. oyüzdenki yazdıklarınızın benim için hiçbir değeri yok.. sizin internetten bulma bilgileniz inanın zerre kadar yararı yok ne bu topiğe, nede verilen şehitlere..
şunuda belirtmek isterim, Kırıkkale üniversitesi uluslararası ilişkiler ve siyaset bilimi bölümü 3. sınıf öğrencisiyim.. yani sizin burda yazdıklarınızın okulunu okuyorum..