haftasonuda hava güzel hani :)

geliyosanız en geç Cuma öğlen 12 ye kada bana haber verin.. Yoksa Pazar günü çalısacagım...

Eneeee:silent:
Cevvaller bizden habersiz atraksiyona girmişler yavv:mrgreen:
Arkadaşlar, pazar günü müsait olabilirim gibi, denizcieylemi kandırabilirsem güzel bir gezi çıkarırız bence:) Bolu gezisi çok güzel olabilirdi elbette ama bu mevsimde hava erken kararıyor ve akşamları soğuk fena bastırıyor. Benim fikrimce biraz daha kısa erimli bir plan yapılsa daha iyi olmaz mı:silent: eeii?

Eneeee:silent:
Cevvaller bizden habersiz atraksiyona girmişler yavv:mrgreen:
Arkadaşlar, pazar günü müsait olabilirim gibi, denizcieylemi kandırabilirsem güzel bir gezi çıkarırız bence:) Bolu gezisi çok güzel olabilirdi elbette ama bu mevsimde hava erken kararıyor ve akşamları soğuk fena bastırıyor. Benim fikrimce biraz daha kısa erimli bir plan yapılsa daha iyi olmaz mı:silent: eeii?

(oley değil)...hhhooolleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:p

purak makinayı garaja paket yapıp vermiş abim...napıyoz..

Yalovada bi mangal yapakmı ne dersiniz yine...

neyse hava gerçekten erken kararıyor...Aklıma Gelmemişti O. Yazın güzel bi organize düzenlemeye çalısırım... Ben pazar günü çalısıyorum arkadaşlar :(
Mete Abi Sen hiç konusma Kocaman yaz boyunca her allahın günü seni bekledim ama gelmedin:pr: Şimdi kalkıpta bu mevsimde bolu ya gelecegin hiç aklım kesmiyo doğrusu :cherry:

abicim ben zaten Kırklareli'liyim ceylanköy den her yazın garanti geliyorum.:cat::cherry:

Ceylanköydenmisin? O zaman ben seni tanırım yaw :)
Hamzebeyden gökhan var bilirmisin kanuni cheetahı var bende arada geliyorum hamzebeye yamaha rx115 ile..
Karşılaşmız olabilirmiyiz acaba :silent:

neyse hava gerçekten erken kararıyor...Aklıma Gelmemişti O. Yazın güzel bi organize düzenlemeye çalısırım... Ben pazar günü çalısıyorum arkadaşlar :(
Mete Abi Sen hiç konusma Kocaman yaz boyunca her allahın günü seni bekledim ama gelmedin:pr: Şimdi kalkıpta bu mevsimde bolu ya gelecegin hiç aklım kesmiyo doğrusu :cherry:

abi valla haklısın ama oralarda uzak be...en fazla Yalova diye düşünmüştüm...

eeee arkadaşlar gezmeye gidecekmisiniz?Ve nereye gideceksiniz? DSize katılmayı planlıyorum umarım ertelenmez

Evet,evet,hadi gidelim bi yerlere yoksa motorlar pas tutucak.Mete,Muzo,Burak
neredesiniz yahu:queen:

abi burdayım yapalım vall güzel olur yaaaa pas tuttuk pazar bende varımmmmmmmmmmm:queen:

kanka..Muzo Bey Graliçe Elizabete liyakat nişanını verdi geldi...:queen:

purak abide ahıra çekmiş düldülü...yalan oldu diyebiliriz...:salut:

yoyk yok abi varım ben ya gidelim güzel olur ama yer ve zaman gösterinde ona göre ayarlayalım işleri :cat:

Son düzenleme:
bu saaten sonra organizasyon zor sanırm son güneşli haftasonumuzda da bireysel ve küçük gruplar halinde takılcaz demekki ne yapalım artık bahara toplanırız.

bu saaten sonra organizasyon zor sanırm son güneşli haftasonumuzda da bireysel ve küçük gruplar halinde takılcaz demekki ne yapalım artık bahara toplanırız.

Bikaç kişi gelirsenizde kapımız açık :)
hem fazla gelmeyin abi param yok valla batarım :queen::queen::queen:

extrama teşekkürler valla hem sen hem bolulu arkadaşlar ilgilendiniz ama istanbul sezonu kapatmış sanırım ben çok tecrübeli diğilim kendi başıma yada bi grubu alıp gelemem oralara ama bakalım son dakikaya kadar beklicez :)

Selamlar, yarın istanbul topçular karamürsel iznik yapmak isteyen tecrübeli kendine güvenen motorcu varsa sabah en geç 9.00 da FENERBAHÇE STADI karşısı DELTA BİSİKLET önüne gelsin. Action u kaçırmasın.

Resim041.jpg

yok artık abi o dereden r 1200 le atlarsında ben kalırım valla gezelim dedikte apache i sırtımda getirmek istemiyorum :))))

hadi istanbulu mt arkadaşlar sizden güzel ve başarılı bir gezi fe fotolarını bekliyoruz tatlı su motorcuları olmayın istanbul mt ye yakışmaz aman ha kazasız belasız inşallah saygılar:cat:

Yakın yer şilede çay içer döneriz.Ben yola 11 de çıkıyorum.oturamayacağım. isteyen buyursun gelsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar