Hafta Sonu Kaçamaği - Yunanistan Gezisi

ENTIA ADOS ....ANTİK YOL ADI ÜSTÜNDEN..:cherry: yunanca bılen varmı :cherry: LAFLAYIM YANİ gonuşmaya konuşmaya unutcam :cherry:

italyancasını da yazmış neden cunku roma bızans kardeşş gıbısınden...:cherry:

Hellos yabancı.. Güzel gexi olmuş ellerine sağlık.. Pırıl pırıl memleket şu yunanistan

ENTIA ADOS ....ANTİK YOL ADI ÜSTÜNDEN..:cherry: yunanca bılen varmı :cherry: LAFLAYIM YANİ gonuşmaya konuşmaya unutcam :cherry:

italyancasını da yazmış neden cunku roma bızans kardeşş gıbısınden...:cherry:

yunanca cat pat biliozda senın kadar değil :) bi frappe içersin hatırlarsın..

hocam şaka biyana bana selanikte yada xanthi de veyahut komotinide motor parcası yag filtre aksesuar vs... alabileceğim bi motor dukanı guvendiğin birini onerebilirmisin ?
xanthi de bi dollası biliyorum..

.

abi eline ayağına sağlık ne güzel olmuş be. :) aslen bende selanikliyim. bakarsın bir gün açarız gazı yine beraber :)
hele de atmışsın imzayı motora k.atatürk diye, bütün yunanistana selam olsun haha :flower:
34 plaka raod rower a da ne demeli bilemedim vallahi :D gülsek mi ağlasak mı

yunanca cat pat biliozda senın kadar değil :) bi frappe içersin hatırlarsın..

hocam şaka biyana bana selanikte yada xanthi de veyahut komotinide motor parcası yag filtre aksesuar vs... alabileceğim bi motor dukanı guvendiğin birini onerebilirmisin ?
xanthi de bi dollası biliyorum..

.

ben asıl yaası ören köyündenım 2001 de geldık ama asıl eşim orjın oarali.... en son 2009 gittim ...motor olayına gelince kavala.serez yada selanık derım asıl parça orda

Şu havalar geçsin,elbet tanışırız abi :) İçim gitmiyo değil canavarın sesini duyunca :)

Hocam emeğine sağlık, güzel gezi olmuş, açıklamalarınız da güzel. teşekkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar