Hafriyat Kamyonu Çiğnedi

Merhaba arkadaşlar, bisan lifan 2007 model roadstar250 sürücüsüyüm. Bu motor bende hastalık yarattı. Yıllardır sürüyorum ve inanırmısınız o kadar yol yaptım Allah kaza bela vermedi. Bu gün sabah işe gideceğim için motoru garajdan çıkartıp garaj kapısı önüne part ettim. Kask unutmuştum. Kask almaya gittim ve geldiğimde hafriyat kamyonu motorun üzerinde. Adamı indirdim bir güzel tartıştım, motor sola yattı. Resimleri anında çektim. Tutanak tuttuk. Sigorta poliçeleri yüksek olduğu için tutanağı devreye sokmadık henüz. Ancak aramızda anlaştık gibi. Bakım masraflarını çekmeye hazır. Yarın yada salı günü servise göstereceğim Lifanın. Şaşe de bence oynama var gibi. Depo, gidon, yurt dışından getirttiğim özel ayna elcik ve sinyaller pert. Arka çamurluk eğilmiş. Yan kapak çizildi. Kısacası motorun hasarı çok. Sizce ne yapmalıyım ? Şase yamuk bence... Düzeltilir mi ? Randıman verir mi ? Ki kaldı ki bu motordan soğudum bir kaza. Kimisi verilmiş sadakan var dese de o kadar custom için uğraştığım çaba boşa gitti.

Saside 1mmlik bir oynama bile olduysa kalan herseyi yaptir o 1 mmlik oynamanin cefasini sen yolda gorursun emin ol. Sasi de oyle cektirmeyle bukturmeyle duzelmez.

Daha cok ustune git adamin :)

Şase yamuk olduğunu farz edersen motor üzerindeki tüm aksam inmeliki yamukluk düzeltilebilsin

Cevap için çok teşekkür ederim, peki ne yapılacak yeni şase mi ? Yoksa perte mi gidecek motor ? Hangisi zararıma yada kârım'a olur ?

Yeni şaseyi fabrikasından başkası yapamaz,eğer bu işler serviste hallolacaksa düzeltme imkanı varsa düzeltilir

Arkadaşlar geldi toplandık kazadan sonra sağolsun motorcu arkadaşlarım hepsi taziye için geldi... İnceledik epey tam netleştiremedik. Belki sağ amortisör eğildiği için bana öyle geliyor olabilir. Sağ amortisör bağlantısı olduğu kısma teker bence neredeyse 0.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------

Lifan fabrikası düzce de. Yetkili servisi istanbul da mevcut. Tuzla da üçerler motor lifan servisi yetkilisi. Oraya güvenim sonsuz. Ustalar tanıdık. Daha önce de bakımlara kadar gittiğim bir yer. Aklımda soru işaretidir ki şase eskisi gibi olur mu eğer yamulduysa.

Motosikleti
BMW R1300GS Instagram:@iboadv
Arkadaşlar geldi toplandık kazadan sonra sağolsun motorcu arkadaşlarım hepsi taziye için geldi... İnceledik epey tam netleştiremedik. Belki sağ amortisör eğildiği için bana öyle geliyor olabilir. Sağ amortisör bağlantısı olduğu kısma teker bence neredeyse 0.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------

Lifan fabrikası düzce de. Yetkili servisi istanbul da mevcut. Tuzla da üçerler motor lifan servisi yetkilisi. Oraya güvenim sonsuz. Ustalar tanıdık. Daha önce de bakımlara kadar gittiğim bir yer. Aklımda soru işaretidir ki şase eskisi gibi olur mu eğer yamulduysa.

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Bence ustanın ekspertiz raporuna göre hareket etmelisin.
Buradan yazılanlar çok yüzeysel olur ve havada kalır.

Tansu abi :eek: whatsappa bak hemen Allah beterinden korusun zaten konuyu okuyunca direk sen aklima geldin

Sağol kardeşim, dikkatli sürüşler ve dikkatli park etmeler. Yeni motorun yakışmış Allah kaza bela vermesin...

2015 model üye, fantastik bir vaka yine...

Resimleri foruma yüklemeniz mümkün mü?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar