hafif patlak eksoz sesi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar eksozum patladı gavur sıpaları eksozumun üstünde zıplamışlar veletler kırmışlar bende kırık vaziyette bindim 3 gün şimdi ses paaarrrrrrr pata pat diye kalın ve oldukça şiddettli geliyo başta canımı sıkmıştı ama şimdilerde hoşuma gitmeye başladı ses sizce bu ses nasıl sizin zevkiniz nasıl

Polis durduğun da dB aletiyle ölçerse ceza yersin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet haklısın ceza yemekte var

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet eksoz parrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr patata pattttttttttttt patatatatatatatatatatatata paRRRRRRRRRRRRRRRRR diyo benim eksoz

Kırılmamıstır buyuk ıhtımall Manıfold bogazdan cıkmıstırrr.Kırmıslar derken neresınden kırık..

Gece 12 civarında motoru şehir içinde sürersen cok küfür yersin :) şahsen bn ediorum:queen:

kardeş çok kafa şişirici bir ses olsa gerek böyle sesler arada sırada güzel oluyor sürekli olduğunda insan psikolojisini bile bozuyor katiyyen tavsiye etmem :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kırılmamıstır buyuk ıhtımall Manıfold bogazdan cıkmıstırrr.Kırmıslar derken neresınden kırık..

eksozu motora bağlayan vidalardan kırılmış yani eksoz dipten motora bağlı iken uç kısmı serbestti sallanıyodu bu şekil 3 gün bindim 3. gün eksoz iyice yere yapıştı dönerken yere değer oldu şimdi tel bağlayıp kaldırdım il merkezimizde adam gibi usta yok ilçelerde ise usta çok hafta sonu ilçeye gidecem

motorum has erkek oldu ehuhehehehhe :cherry:

Gece 12 civarında motoru şehir içinde sürersen cok küfür yersin :) şahsen bn ediorum:queen:

valla dükkanı gece 12 de kapatıp eve gidiyom tam o saatte asfaltlar benim oluyo ehliyette yok polisin birinin dikkatini çekersem öttürür beni allahtan yaşım 31 daha küçük yaşta olsam şimdiye kadar polis çoktan hoplatmıştı beni oooooooooooooof of bu yaştan sonra bide a2 sınavına çalışılırmı b ehliyetini aldığım yıllarda gelip cevapları sölerlerdi artık sınavlar böle değil zorlaştı ama iyi oldu dahada zorlaşsın B ehliyeti alanlara motosiklet brifingleri verilsin bilinçlendirilsin onlarda hakkımızı yemesin

muhahah az önce dışarda bi tur atıp geldim parketmiş arabaların alarımlarını çaldırdı arabaları zıplatttı ahaha

Son düzenleme:
Düzelttirmeye bak ; Ben perf rgzozu taktığım halde polislerle sıkıntı yasıyorum...

sadece 2 tane uzun somun dömmelimiymiş neymiş 2 tanede onun somunu war sadece bu kadar 5 dakıka sürmez onun yapılması bendede yolda düştü 2 vidası war egzozun orda birde contası var 3 gün gezmişssin oda düşmüştür kesin onları al elinede lokma alyanı al vidalarıda tak tmmdır sesi felaket çıkıyor biliyorum gece sokaklarda yankı yapıyor küfür edende çok oluyor halıyle

Forumdan Uzaklaştırıldı
sadece 2 tane uzun somun dömmelimiymiş neymiş 2 tanede onun somunu war sadece bu kadar 5 dakıka sürmez onun yapılması bendede yolda düştü 2 vidası war egzozun orda birde contası var 3 gün gezmişssin oda düşmüştür kesin onları al elinede lokma alyanı al vidalarıda tak tmmdır sesi felaket çıkıyor biliyorum gece sokaklarda yankı yapıyor küfür edende çok oluyor halıyle

eksozu motora bağlayan vidalar ve yuvaları kullanılmaz halde pafta ile yeni vida yuvası açılacak

vida yamulurda yuvasını nasıl yapmıslar öyle çok ugraşmışlarmı:)

bir tanıdığın 150'lik makinesini egzostsuz çalıştırmak gibi bir gaflette bulunduk benim garajda!

resmen helikopter sesi çıktı!..

Seninki bu kadar olmasa bile yinede rahatsız edicidir.. Egzostu yenilemen en makul çözüm sanırım şimdilik?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar