Kırılmamıstır buyuk ıhtımall Manıfold bogazdan cıkmıstırrr.Kırmıslar derken neresınden kırık..
eksozu motora bağlayan vidalardan kırılmış yani eksoz dipten motora bağlı iken uç kısmı serbestti sallanıyodu bu şekil 3 gün bindim 3. gün eksoz iyice yere yapıştı dönerken yere değer oldu şimdi tel bağlayıp kaldırdım il merkezimizde adam gibi usta yok ilçelerde ise usta çok hafta sonu ilçeye gidecem
motorum has erkek oldu ehuhehehehhe :cherry:
Gece 12 civarında motoru şehir içinde sürersen cok küfür yersin

şahsen bn ediorum:queen:
valla dükkanı gece 12 de kapatıp eve gidiyom tam o saatte asfaltlar benim oluyo ehliyette yok polisin birinin dikkatini çekersem öttürür beni allahtan yaşım 31 daha küçük yaşta olsam şimdiye kadar polis çoktan hoplatmıştı beni oooooooooooooof of bu yaştan sonra bide a2 sınavına çalışılırmı b ehliyetini aldığım yıllarda gelip cevapları sölerlerdi artık sınavlar böle değil zorlaştı ama iyi oldu dahada zorlaşsın B ehliyeti alanlara motosiklet brifingleri verilsin bilinçlendirilsin onlarda hakkımızı yemesin
muhahah az önce dışarda bi tur atıp geldim parketmiş arabaların alarımlarını çaldırdı arabaları zıplatttı ahaha