Hafif kask öneriniz ?

LS2 Aldım Bugün 120 Liraya 1 Kg olması Lazım.
Bir sorum olucak? Konu açmayım bunun için.
M Beden vardı beyendiğim desenin. Sıkmıyor ama tam oturuyo. Arkdaşka beraber aldık o da siyah L beden aldı çok az bi fark var. Kendi kaskımda yanaklarıma dokunuyo L de dolanmıyo. İler de açar diyo satıcı. açmassa değiştiririm dedim. Sizce açar mı tam otursa mı iyi olur bol mu?

LS2 Aldım Bugün 120 Liraya 1 Kg olması Lazım.
Bir sorum olucak? Konu açmayım bunun için.
M Beden vardı beyendiğim desenin. Sıkmıyor ama tam oturuyo. Arkdaşka beraber aldık o da siyah L beden aldı çok az bi fark var. Kendi kaskımda yanaklarıma dokunuyo L de dolanmıyo. İler de açar diyo satıcı. açmassa değiştiririm dedim. Sizce açar mı tam otursa mı iyi olur bol mu?

yanaklarını iyice bastırması lazım dostum bedenindeki kaskın yoksa ileride kesinlikle açılır ve ileride açıldıgında rüzgarda kafanı sağa sola çevirirsen büyük kask döner iyisini yapmışsın

yanaklarını iyice bastırması lazım dostum bedenindeki kaskın yoksa ileride kesinlikle açılır ve ileride açıldıgında rüzgarda kafanı sağa sola çevirirsen büyük kask döner iyisini yapmışsın
saolasın abi yarın ilk işim değiştirmek olucak tı, gerek kalmadı. mahallede herkez ayrı bi fikir veriyo. Bir beden büyüğünü al seneyede giyersin hesabı felan :)

fiyat genelde ağırlıkla orantılıdır. Pahalı kasklar kuş gibi oluyo. Bu kask baya kaliteli ama ağırlık konusuna bakmadım. Kafanı o 90liralık kasktan kat kat iyi korur o kesin http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/NITRO-AIKIDO-KAPALI-KASK-pmu1440.html
Ağırlık konusunda ben bunu aldım diyip hafiftir diyebilcek olan yok mu kasktan soğudum ben gerçekten ucuz diye eziyet çekmek istemiyorum.. Gösterdiğiniz kask fena değil ağırlığına bakmak lazım

Ne zamandan beri kask takıyorsun, ya da ne zamandan beri kask takmıyorsun :) Alışık olmadığın için öyle hissediyor olabilirsin. Çene açılır kaskların ortalama 1600 gr olmalarını dikkate alırsak özellikle boyun ağrın ( o da kasktan kaynaklanan) olmadıkça kaskını değiştirme derim.
Kaskın ağırlığı durduğunda hissedilir, motosiklet üzerindeyken zaten havanın basıncına dengelersin çok hafif başını eğdiğinde yada belden hafif öne yaslandığında o ağırlık sıfıra iner. Benim tecrübelerim böyle en azından :)

1.5 yıldır kasklı motor sürüyorum :D geçen wivi taktım :D sonra benim kaskı takamadım

Dün Değiştirip XL Aldım. 1.3 Kg Önceden benimde Çeneden açılan Wivi vardı Şuan LS2 takıyorum kaliteyi sağlamlığı hissediriyo.

marushin rs2 karbon kullanan varm acaba kask tam senn istediğin gibi arkadaşım 800gr ve 5 yıldız :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
LS2'nin Riviera modelini kullanıyorum.. 85 TL'ye aldım, hem şık hem rahat.. Bir bak derim.. Şirinevler'de bulursun, başka yerleri bilemem..

hocam bunda ağırlık olarak 1550gr diyor benim GDR marka kaskım 1350gr 200gr olsada fark eder diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar