- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba basimizda jawa 350 derdi var ayar yapio gazlamaya cikiyoruz ne yapicak diye dun aksam biraz turladik toprak ve camhr yoldan her ikimizinde on tekerlekleri kitlendi camurlukla lastik arasi doldu kipirdamiyor yerlef camur motorlari ayakliklara alamiyoruz devriliyor
) zar zor ite kaka duz bi yere cektim camurlukla lastik arasini temizlicem ne cirpi parcasi var nr bisey elle parmakla temizledigim kadar temizledim geri donerken 2 3 kez aynisini yapti ama camurdan cikabildik geldik kum yola burda isler degisti her ne kadar temizlemeye calissamda on tekerlegi kasiyor camur 1 ile gidiyorum 2 ye atiyorum motor yurumek istemiyor biraz ilerledikten sonra rahatladi gibi geldi 2 ye attim 60 ile giderken yola yeni biçak cekmisler bir yerde toplu kum kalmis tekerlek zaten zor donuyor yumusak kumlu yere geldigi an kitledi gidonun bi sol kirdigini gordum sonrasi yerdeyim duserken kafam carpmadi omuzum ve bacagimin ustune dustum sonra kalkio devam
buda boyle guzel bir anim oldu hasar ise on karenajda catlak koruma demiri yamuldu ayna soyuldu okudugunuz icin tesekkurler