hadi tanışalım

selam arkadaşkar kankam cengiz burada zion1 diye tanınıyo..buraya üye olmamdaki vesile ama kendisi cok adiii bana motosiklet sürmesini öretmiyor kıyamıyor motosikletine:salut:sadece iki kere verdi ondada birinde camur dolu cukura girmiştim digerindede motosikleti yerinden kaldıramamıştım:)ozaman cengizi görmeniz lazındı :mrgreen::mrgreen:neyse benim adım abdullah kısmetse kankam bana motosiklet sürmesini öretecek bende motosiklet alıp aranıza katılacam tabi benide aranıza alırsanız saygılar :rendeer::rendeer:

Haklı yani motorunu vermemekte, ben olsam bende vermem :mrgreen: Neyse hoşgeldin, o öğretmese Adanalı bi sürü arkadaşımız var onlar öğretir, sıkma canını. :p

hoş geldin. en yakın zamanda öğrenirsin inşaallah...:cat:
motosiklet tutkudur.
heyecandır.:cat:
yaşam tarzıdır.:cat:
bir ayrıcalıktır.:cat:

selam arkadaşkar kankam cengiz burada zion1 diye tanınıyo..buraya üye olmamdaki vesile ama kendisi cok adiii bana motosiklet sürmesini öretmiyor kıyamıyor motosikletine:salut:sadece iki kere verdi ondada birinde camur dolu cukura girmiştim digerindede motosikleti yerinden kaldıramamıştım:)ozaman cengizi görmeniz lazındı :mrgreen::mrgreen:neyse benim adım abdullah kısmetse kankam bana motosiklet sürmesini öretecek bende motosiklet alıp aranıza katılacam tabi benide aranıza alırsanız saygılar :rendeer::rendeer:

waaay dostum sonunda üye oldun demek hoş geldin aramıza motosiklet öretmeye gelirsek önce iyice bir piş ondan sona... yok sana acımam da önce yengeme sonrada motoruma acırım:rendeer::cat:

wellcoommee welcoomme kankammmmmm nbrs yaw aramıza hoşgeldin umarım bizimle iyi vakit geçirirsin

motorunu yemem kı sadece sürecem canımne var bunda çok kıymetlı motoru var aten

hemşo ben sana öğretirimmm canını sıkmaa zion zaten yanlış adammm :queen:

dostum senin motorunla ancak ona sürmesini degilde rce motosikletten nasıl düşülür onu öretirsin...:mrgreen:..hem adamı gaza getirme sona gelip benim basımın etini yiyecek:silent:

kanka ayıp ettın öğretecektın sen bu motaru bana
ama yapmadın
alacağınolsun

kankaaa insanlar yürümeyi öğrenirken düşerler bilirsinnn ama öğrenirler eğer bi motorcu daha aramıza katılacaksa varsın benim grenaj asfalt görsün önemli değilll kardeşimize bişey olmasın yeter

motorunu yemem kı sadece sürecem canımne var bunda çok kıymetlı motoru var aten

ohooo burda başcavuşun eseee mi..........töbe yarabiimmm laen olim oretecemde sen önce kardeşinin motosikletini getir zaten dökülüyo bari yatırırsan onu yatır yasık degilmi benim 2000 km yi doldurmamış motoruma...hadi motosikletten de gectim sana yazık değilde,, öğrendim diye atacan yengeyi arkaya ondan sona hastanede nişan yaparız sana allah göstermesin akşam aksaaaaaaammmmmm töbe yarabbim :silent::silent: bulduk mu belayı ya motorum ya 15 yıllık kan kam sec seçe bilirsen:silent:

kankaaa insanlar yürümeyi öğrenirken düşerler bilirsinnn ama öğrenirler eğer bi motorcu daha aramıza katılacaksa varsın benim grenaj asfalt görsün önemli değilll kardeşimize bişey olmasın yeter

aferin iso egitim şart kanka ben öğretmiyorum demiyorum yavaş yavaş geçen verdim 10 kere stop ettirdi önce emeklicek sona yürüyecek ondan sonrada koşacak hızlı giden atın ki seyrek düşermiş yavaş yavaş kankaaaa:mrgreen:

Son düzenleme:
Gaziantep İl Temsilcisi
hoşgeldin sefa getirdin bu sıralar adana baya cogaldi ama faliyet yok yapın bir kaç gezi iso alkankanı yanına cengizi yapın bir gezi o kadar gezilecek yerler var adanada...

hoşgeldin sefa getirdin bu sıralar adana baya cogaldi ama faliyet yok yapın bir kaç gezi iso alkankanı yanına cengizi yapın bir gezi o kadar gezilecek yerler var adanada...

valla bu hafta sonu için düşüncelerimiz var ama iso çamura yatmazsa tabii:mrgreen:

arkadaşım sende bir gün hayalini kurduğun çok heves ettiğin bir motor al gözün gibi bak ve senin gibi bi arkadaşın bilmeyen tabi kullanmasını bak bakalım veriyonmu ozaman yorumlarını bekleriz .inşaalalh çabuk öğrenirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar