vay be
sevgili arkadaşlar abilerim kardeşlerim;
benim motosikletim para karşılığında alınan bir MALdır. paraya ihtiyacım olursa satarım. çünkü karşılıklı birbirimizden etkilenmedik. ben etkilendim parasını bastım aldım. bi nevi my bike is my bitch
ama isteyen gelsin denesin olmaz iş.
birgün gezi sırasında mahyo nickli abimiz ile motorları değiştirdik o zaman bende freewind vardı freewind ondayken bi anda konjektörü yaktı ve ana sigorta attı.
ben de tepesine bindim bozdun motorumu banane bana yeni motor alcan diye.
ben yeni motor isterim sende bozuldu banane dedim.
o da bana dedi ki tam bozulacağı sıra bana verdin bende patladı bana iteliyon sen dedi.
sonra bi küfür kıyamet motoru tamir ettik

eve döndük (tabi bu şaka kısmı ama motor hakkaten ondayken cortladı)
bende de olabilirdi bu problem ama onda oldu. hayati bir tehlikeye sokmadı mahyo abiyi. ama sokabilirdi de. ya da belki mahyo abinin bir hareketi benim motoruma zarar vermedi verebilirdi de..
bu da böyle bir anımdır.
şimdi şöyle düşünün uç noktalara gitmeye gerek yok. üç kullanıcı var ybr125, mt09, cbr1000rr
üç kullanıcı da aynı km tecrübesine sahip aynı zamanda motora başlamış ve aynı km tecrübelerini hep aynı motorlarda yapmışlar..
1000rr ve mt09 kullanıcıları aralarında rahat rahat dönebiliyorlar. fakat ybr ci ya versene bi deniyim dediği zaman ikisi de birbirlerine bakıyorlar. yahu neden acemiliğini benim motorumda denesin. 1 kendisine yazık 2 motora yazık. o kadar ön görüyü kazandı mı acaba? hatalarını tolere edemeyecek motorlar sürebilecek mi acaba? ben 250cc scooter kullanıcısıyım fakat vitesli motor kullanıcılarına motosikletimi vermeye çekinirim. çünkü debriyaj acemiliğini ben de yaşadım kısa bir süre. benim başıma bişey gelmemesi demek onların da gelmeyeceği anlamına gelmez.