Vicdanın kurusun emi gürkan abi :cherry:
:queen::queen::queen::queen:
seviyorum sizi ne yapıyım:rendeer:
cadıyı kim tek sanıyorsa aldanmasın burdanda laf gideceği yere gitsin bari:wiinkk::wiinkk::rendeer:
cadıyı kim tek sanıyorsa aldanmasın burdanda laf gideceği yere gitsin bari:wiinkk::wiinkk::rendeer:
:queen::queen::queen::queen:
seviyorum sizi ne yapıyım:rendeer:
arkadaşlar takılmayın mezit'in kötü bişi demek istediğini sanmıyorum oda gerekli açıklamayı yapıcaktır :rendeer:
laf olsun torba dolsun öte gitsin beri gelsin birinin gözüne girsin gibi açıklama yapmayı ne kadar çok seven arkadaşımız varmış anlamadım gitti...
konu dışında bizbize takılırken gelip hiç olmadık açıklamalar hiç olmadık laflar edip sonra hiç bişey yokmuş gibi maziye karışıyolar...
bu sitemimi bir ata sözü ile bağlamak istiyorum...tabi anlayana...
bişey biliyorsan söyle ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar...
Beni sevme nefret et benden :cherry:
laf olsun torba dolsun öte gitsin beri gelsin birinin gözüne girsin gibi açıklama yapmayı ne kadar çok seven arkadaşımız varmış anlamadım gitti...
konu dışında bizbize takılırken gelip hiç olmadık açıklamalar hiç olmadık laflar edip sonra hiç bişey yokmuş gibi maziye karışıyolar...
bu sitemimi bir ata sözü ile bağlamak istiyorum...tabi anlayana...
bişey biliyorsan söyle ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar...
sayın kuyucadısı lafım kesinlikle size değildi sadece demek istediğim bir bayan topic açıyosa alıp başını gidiyo malesef bir bay açtığı zaman çeyreği kadar ilgi görmüyor aradaki uçurumu anlatmak istedim okadar.kısa ve ve açıklama yapmadan yazdığım için yanlış anlaşıldım kabahat bende kusura bakmayın özür.
buarada sayın oğlum ve ben sizin yazılarınız takipçisiyim iibi forum üyesisiniz
sayın kuyucadısı lafım kesinlikle size değildi sadece demek istediğim bir bayan topic açıyosa alıp başını gidiyo malesef bir bay açtığı zaman çeyreği kadar ilgi görmüyor aradaki uçurumu anlatmak istedim okadar.kısa ve ve açıklama yapmadan yazdığım için yanlış anlaşıldım kabahat bende kusura bakmayın özür.
beyime danışiim sanırım izin verir:mrgreen: Göbek taşında göbek atma yarışması düzenlensin diyorum bu konudaki görüşleri aliim bakiim kızlar :queen:
beyime danışiim sanırım izin verir:mrgreen: Göbek taşında göbek atma yarışması düzenlensin diyorum bu konudaki görüşleri aliim bakiim kızlar :queen:
arkadaşım sen oğlum ve benin(hamam) ve aparatın(balık) açtığı topikleri bir kontrol et bakalım alıp başlarını nerelere gitmiş ondan sonra gel eleştrini yap... ben bu şikayet ettiğin durumu bizzat kendin yapıyosun kızların topiğine gelip igi çekmeye çalışıyosun... senin nazarında bu tip düşünceleri olan herkeze seslenmek istiyorum bunlar bizim arkadaşlarımız eşlerimiz dostlarımız canlarımız öyle geyik olsun diye kimselere laf kondurmayız...