Hadi Hayırlı Olsun beyler.

Bence İstanbul'u terkedin.3. köprü yapılmazsa haliniz harap.Aklıma takılmadı da değil acaba bu bilgi bir şekilde birilerinin menfaatine yaramışmıdır :) Düşünmeden edemedim.

şimdi 3. köprü ve boğaz köprüsünün tadilatı için para lazım diyip yeni zamları pardon güncellemeri yapacaklardır. Olursa Şaşırmayın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İstanbul'dan kaçmak için bir sebep daha.

Bursa'ya yerleşin rahat edin. :p Güzelyalı'dan ev alın keyfinize varın. :p

Moderatör
Soğuktan mıdır nedir, bir süredir tartışma ortamı yok forumda. Sıkıyönetim mi ilan edildi, çıban başlarımı kurudu :p

asıl beni geren senaryo 3. köprüyü biz yapacağız diye bizim paramızla ortaya atılan cengaverlerin kahramanlıkları.

bir marmaray procesi vardı ne oldu o ?

Moderatör
Bu arada Yalova güzeldir, trafik yoktur, motorunuz çalınmaz, kimse kimseyi rahatsız etmez, motorcular saygı görür, hayranlık uyandırır, ama iş yoktur, aç gezersin :)

"Seve seve yapacağız bu köprüyü, dünya kadar rantı bırakmayız" diyorlar özetle. Köprünün bakım periyodu güya 40 yılmış da, bakmazsak çökermiş de, bir sene kapatmak lazmmış da... Çocuk kandırıyorlar.

asıl beni geren senaryo 3. köprüyü biz yapacağız diye bizim paramızla ortaya atılan cengaverlerin kahramanlıkları.

bir marmaray procesi vardı ne oldu o ?

Onun bitiş tarihi 29 ekim 2013 ama 2016 ya kadar uzar yolu şaşırıp cebeli tarıkdan çıkar bunlar :queen:

http://en.wikipedia.org/wiki/Golden_Gate_Bridge

1937'de trafiğe açılan Golden Gate Köprüsü'ndeböyle bir bakım yapılmamış, ki o bölge İstanbul gibi bir deprem alanı. Neden bizim köprü durup dururken bir yıllık çok acil bakıma ihtiyaç duyar hale geldi acaba? Bugüne dek hiç duymadım köprünün bakıma ihtiyacı olduğunu.

_w_

Güncellemeler geliyor arkadaşlar... benzin 6 -7 lirayı bulur artık

Bir dünya rekoru geliyor . 12 milyon aynı anda mıçma rekoru .
Kısacası iste sindi mıçtık :)

Kaç kaç kaaac!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar