hadi benimle tanışın

Yaw çicek satmak için.....Hoş ama boş geldi sanırım....

Millette hoopp atlıyoooo..........:p

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hadi benimle tanışın :queen:

Töbe, töbe :) Hoşgelmişin...

Hoşgeldin,:p
Sana Shetland black potato flower vermek isterdim...
Ama burada ondan yok.:salut:
Şu Bellis perennis daisy'lerle idare etçen artık:rendeer:

forrap' Alıntı:
:silent: Selam,aramıza hoşgeldin...Serref e katılıyorum.İsim nedir?En tatlı olduğun kanısına nerden vardın?Nereden katılıyorsun aramıza?Şeker oranın % kaç?:)İlginç bir başlık,ilginç bir insan,ilginç bir gün...
ula forrap sen yapma bari yaaa gormuonmu bu ınsan degıl site yahu cicekclub ın admınlerien bırı reklam yapıo aklısıra sıteyı boyle dandık seylerle dolduruyorlar turkuz turk al ıste gor halımızı:pale:

hoşgeldiniz demekle birlikte , üyelik bilgilerinde bulunan ek bilgileri de kısa zamanda doldurursanız,sizin hangi motoru kullandığınız, nerede oturduğunuz da bizler tarafından görülecektir.
Sitemizde kullandıgımız motorlar da en az kişiler kadar önemlidir.
saygılarımla...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin.
Ciddi olan bi hoş bulduk der. Biraz kendinden bahseder.

Moderatör (forrap)
skyrider' Alıntı:
ula forrap sen yapma bari yaaa gormuonmu bu ınsan degıl site yahu cicekclub ın admınlerien bırı reklam yapıo aklısıra sıteyı boyle dandık seylerle dolduruyorlar turkuz turk al ıste gor halımızı:pale:
Abi bende aynı şeyleri düşündüm ama insan emin olamıyor.Ama neden bi insan hadi benimle tanışın gibi ilginç bi başlık açar?Dikkat çeksin daha çok kişi girip baksın diye,nitekim öyle de oldu baksana kaç mesaj geldi.Zaten drek sitesinin linkini vermeside daha çok kişi baksın diye seçilen başlığın en çok açıklayıcı nedeni...:cat: Ama insan tam olarak emin olamıyor genede,ya karşındaki hakkaten cins olsa bile gerçek bi üyeyse...:silent: Neyse en güzeli böyle başlıkları iplememek belkide...

motosiklet.net motosiklet.net hadi benimle sohbet et varmı benden daha güzeli bu sitede:queen: :queen:
hoşgeldin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar