- Konu Yazar
Hocam ben de sipariş ettiğim de gp areo benim kafama küçük gelmişti dediğin gibi o konuda keşke uyarsaydım seni alacağını direkt kestiremedim . Hatta aldığım siteye de yorum yapmıştım ürünle ilgili. Bence sen kaskı beğendiysen bedeni çözülür çok sorun değil. Ama ben şunu söyleyeyim gp areoda kamera takmak için normal aparatlar kullanışlı değil kanadadan 45 dolara bir parça sipariş vericem bugünler deonu söyleyeyim en azından alırsan ve böyle bir niyetin varsa aklında olsun. İlK Başta göze gelmiyor ama hava kanalları var alt tarafda oldukça geniş şekilde.
şu geçtiğimiz 10 günde 6 tane kask aldım, bi tane daha al-gönder işine girmek istemedim. bi de küçük gelmesine ek olarak kalıbın baskı noktaları oluştu, gözüm kesmedi.
Thunder Carbon'u seçtim, K6S'i de gönderdim geri. kafamda biraz daha hacimli duruyor; ama fiyat avantajı da göz ardı edilecek gibi değildi.
kamera takmıyorum kaska, kamera kullanmıyorum zaten; ama şu son kazamdan edindiğim ders itibari ile bir 360 derece kamera alacağım. insta360 x3 kesin gibi...
teşekkürler kask önerisi için.