Hacizli motor kullanmak zorunda olmam

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Borç çok büyük değil, çalışıp kapatmama az kaldı. Bazı detayları paylaşmadım, buradaki soruma cevap veren herkes için teşekkür ederim. Psikoloji konusunda haklısın, yaşadığım ameliyat ve biyopsi + kemoterapi süreçleri hayatımın işleyişinin içine etti. Sağlıklı düşünemeyip kendime uzun süre gelemedim. Yakında psikolojik destek de almayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tabii ki yardım eden arkadaşlarım oldu, zaman ve şartlar farklı. Ben düzenli yaşamı olan biriydim, kimin ne zaman düşeceği belli olmuyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tabii ki istanbuldan gitmeyi uzun bir süredir düşünüyorum, ben iki mahalle yana taşınırken bile ihtiyaç kredisi çekmek zorunda kaldım. Kim bilir istanbuldan gitmek istesem ne kadar zarar edeceğim.
Çok büyük geçmiş olsun.
Borçlardan kurtulunca istanbuldan gitmek olsun sıradaki hedef. ama ileride yine gerekirse diye çok da uzaklaşmamak da lazım, hastane, doktor, tedavi olanakları istanbuldan uzaklaşınca azalıyor.

Mesele bankalardan çıkmış durumda, direkt avukatlarla muhattabım. Hiçbir şekilde uzlaşmaya varılmıyor, taksitlendirme veya yapılandırma istediğimde bir yakınından borç alıp kapat ona ödersin borcunu diyor avukatlık bürosu. Borç konusunda ödemeye niyetim var onda sıkıntı yok, kendi motorumda haciz olması ilerleyen zamanlarda motorumun ilk trafik çevirmesinde yakalanıp bağlanacak. Araca haciz konulduğu zaman borç yapılandırılsa dahi haciz kaldırılmıyor.
Kurrye olduğunu, bu borcu yapılandırıp çalışarak ödeyebilecrğini, yakalama kararını kaldırıp sadece satışına engel koymaları için bir şekilde ikna etmen lazım ki çalışıp ödeyebilesin motoru bağlatmadan

Son düzenleme:
İnsanların aile işlerine karışmayı pek sevmem ama nasihat dinlemeye ihtiyacım var dediğiniz için ufak bir tavsiyede bulunmak isterim.

Annemle birlikte yaşadığına göre akrabaların var. Anladığım kadarı ile aile içi bazı sorunlar yaşamışsınız. Kanser olup ameliyat olduğun halde akrabalarınız sizinle ilgilenmemiş veya siz kabul etmemişsiniz.

Sana söyleyeceğim annen akrabalarına küs, darılmış olabilir, annene çok kötülük yaptıklarını da düşünebilirsin ama akrabalarınla ( varsa hem anne tarafı, hem baba tarafı ile ) aranı düzeltmeye bak.

Bire bir etraflıca konuşmak isterdim ama buradan bu kadar olur. Doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar