Hacerime Kavustum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu oılsun dostum kazasız belasız günlerde kullan bende Yonda ma (honda:) kavuştuğumda senin gibi hissetmiştim, hislerini çok iyi anlayabiliorum.. aman çok dikkatli git, gezilerde senide aramızda görmek isteriz...

ARKADAŞLAR HEPINIZE IYI SURUSLER SONUNDA KANUNI RACER(HACER) İME KAVUSTUM BUGUN GELICEK SUGUN GELICEK PARA DENKLESTI DENKLESMEDI OYDU BUYDU ZART ZURT DERKEN DÜN YAPILMIS BIR SUPRIZLE ELIME GECTI BIRAZ ZORLANDIM HIC VITESLI KULLANMADIGIMDAN DOLAYI AMA 30DK ICINDE HEPSI BITTI INS ALLAH HERKEZE DAHA IYILERINI NASIP EDER :)
MOTORUN HIKAYESI ISE BEN KANUNI RACER 200S ALICAKTIM ''0'' KM AMA BABAMIN ESKI ARKADASIYDI BU SİLİVRİ BAYİ MOTORU 2oo7 MODEL 2oooKM DE ALAN ŞAHIS BORCUNU ODEYEMEDIGI ICIN MOTORA TEKRAR EL KOYULMUS GERI ALINMIS MOTORDA OLE BUYULTULCEK KADAR CIZIK CARIK KIRIK YOK 1-2YERINDE ESKI SAHIS YATIRMIS COK UFAK CIZIKLER ONLARDA PASTAYLA GECER BUYUK IHTIMAL HALLEDICEM ONLARIDA :)

kARDEŞİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH KAZA BELA VERMESİN. güze güle kullan inş :):wiinkk:

Yaw ne güzel görüntüsü var ama ne öyle arka freni kampana olmuşmu şimdi bu yap onuda disk çokmu zor .

Hayırlı olsun nice km kazasız belasız

Racercın tipi bana itici geliyordu bunu neden söylüyorsun diceksin şimdi fotoları öyle açılardan çekmişsinki ve arka fonda kötü durmuyor birden güzel göründü gözüme:mrgreen:

Motosikletin hayırlı olsun kardeşim.:)

Kazasız belasız kullanman dileğiyle.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun..kazasız belasız kullan...

saol tesekkurler inş ....:rendeer:

kARDEŞİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH KAZA BELA VERMESİN. güze güle kullan inş :):wiinkk:

saolasın canerım ıns avcılara gelıcem E-5 fobım war :queen: hızla gelen arabaalardan tırsıyorum bakalım su fobiyi atlatım makas yapa yapa çözcez artık :queen:

Hayırlı olsun nice km kazasız belasız

Racercın tipi bana itici geliyordu bunu neden söylüyorsun diceksin şimdi fotoları öyle açılardan çekmişsinki ve arka fonda kötü durmuyor birden güzel göründü gözüme:mrgreen:

ya bıde bunlar ole motoru aldıgım ılk gun cektım o motorun pis hali :queen: telefonla cektım bıde sıte ıcınde takılıodum sonra cıktım dısarı kopuklu tazııklı falan yıkattırdım en ınce ayrıntısına kadar 1-2 saat kurumasını bekledım sonra sıldım parlattık ozel bı cıla gıbı bıseyle lastıklerı sıldık sımsıyah oldu ama foto cekmek aklıma gelmedı motor carsamba elıme gecıcek ozaman gör fotoları :queen: bu arada kanunı sıtesındekı fotolardan banada cok itici gelıyodu ama ne bılım belkıde kendı motorum dıedır ama cok hosuma gıttı buyuklugu falan ıyı yanı

Yaw ne güzel görüntüsü var ama ne öyle arka freni kampana olmuşmu şimdi bu yap onuda disk çokmu zor .

yok zor degıl serkan abım yapmıs masraflı bıseyde degıl ama tutusu gercekten ıyı durmakta zorlanmıo arka fren dısk olunca cok kayıyo ya ben rs151 kulanmıstım scooter belkı o dandıktı ama ufak bır seyde artcı bıle olsa hemen kıc atıyodu cok kayıyodu aklımda var ama suanda oynamak ıstemıyorum dedımya xenon falan alıcam sımdı o bıraz masraflı kacar su donemde :cherry:

hayırlı uğurlu oılsun dostum kazasız belasız günlerde kullan bende Yonda ma (honda:) kavuştuğumda senin gibi hissetmiştim, hislerini çok iyi anlayabiliorum.. aman çok dikkatli git, gezilerde senide aramızda görmek isteriz...

saol tesekkurler saten gezılere gelıodum artık kendı motorumla gelıcem ama dedım ya hatta 4-5 kere soledım E-5 fobimi yenmem lazım :queen:

motorun çk güzel Darısı Haceri olmayanların başına:queen:Allah kazasız Belasız bınmek nasip etsin.

saol tesekkurler nıce hacerlere :queen:

Motosikletin hayırlı olsun kardeşim.:)

Kazasız belasız kullanman dileğiyle.:cat:

saol tesekkurler Allah herkeze kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın :rendeer:

Hyırlı olsun krdesın gule gule bin

saol tesekkurler

herkeze tekrardan tesekkur ederım arkadaslar

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsn kardeşim Kanuni'den şaşmıyosun :) bence Kanuni herşeyiyle iyi bir marka

hayırlı olsun kazasız belasız kullan...ama plakanı değiştir kötü görünüyo :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
şok güzel güle güle kullan

saol abım tesekkurler...

hayırlı uğurlu olsun , plakanı bir elden geçir

hayırlı olsun kazasız belasız kullan...ama plakanı değiştir kötü görünüyo :)

evet arkadaslar planda olanda o zaten plaka hıc hos gozukmedı motorda cızık yok fakat plaka maffollmuş yenısının fıyatını örenmem lazım önce bi arklar yapıo plaka ama muhursuz oluo öle yapmıcam...

hayırlı olsn kardeşim Kanuni'den şaşmıyosun :) bence Kanuni herşeyiyle iyi bir marka

dün motoru aldım kanunı hakkında cok kötü şeyler solemıslerdı yanı mobıletten asalara dusurmuslerdı vıbrasıon vıbrasıon vıbrasıon ama asıl mevzu devir dogrudur 7000i geçtigi zaman zırıldıoyo ama sehır ıcınde 6000yetıyo bana okadarda bagırmıyo tek negatıf buldugum yon vites cok ılerde ayagımı kaldırıorum bazen atmak için :queen:

Son düzenleme:
hayırlı olsun arkadaşım.darısı benim başıma(şöle siyah bi cbr 125:mrgreen:) kazasız belasız kullanırsın inşallah

hayırlı uğrlu olsun :rendeer:
plakaya bakılırsa çatalca yada silivri yanılmııyorsam!:)

:) hayırlısı olsun kardeş kazasız belasız kullanmanı dilerim eli ayağı düzgün hacerinin :) kimseye verme hacerini kem gözlerden koru :)

Moderatör
Güle güle kazasız belasız kullan... Hayırlı olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar