Haberler!!

Evet ArkadaşLar Esinlediğiniz Güncel OlayLar oLabilir..

logo_sabah.gif

142C0517783E744DBD8D7C2Db.jpg
Motosiklet kazası iki genci ayırdı

İzmir'de önceki gece gizlice evden ayrılarak erkek arkadaşının motosikletiyle gezmeye çıkan 19 yaşındaki Bahar Baş, trafik kazasında hayatını kaybetti. 21 yaşındaki arkadaşı Kenan Cengiz, yaralandı. Kaza, İzmirÇeşme eski karayolunda meydana geldi. Başlarında kask bulunmayan iki gencin aşırı hız yaptığı iddia edildi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet ArkadaşLar Esinlediğiniz Güncel OlayLar oLabilir..

logo_sabah.gif

142C0517783E744DBD8D7C2Db.jpg
Motosiklet kazası iki genci ayırdı

İzmir'de önceki gece gizlice evden ayrılarak erkek arkadaşının motosikletiyle gezmeye çıkan 19 yaşındaki Bahar Baş, trafik kazasında hayatını kaybetti. 21 yaşındaki arkadaşı Kenan Cengiz, yaralandı. Kaza, İzmirÇeşme eski karayolunda meydana geldi. Başlarında kask bulunmayan iki gencin aşırı hız yaptığı iddia edildi.

bunun üstüne haber yazamam ben
:silent: :silent: :silent:

42565851-774b-428e-a62f-d6c628dd48bd.jpg
Kader Bile Ayıramadı!!

Motosiklet tutkunu iki arkadaşın kaderleri de aynı oldu. Menderes’in ölümünden 2 ay sonra Baha da hayatını kaybetti

Ordu'nun Fatsa İlçesi’nde iki yakın arkadaşın kaderi de birbirine yakın oldu. Yıllardır motosiklet kullanan Baha Kırca (34) motoruyla bir otomobile çarptı. Çarpmanın hızıyla genç adam motosikletten fırlayıp metrelerce sürüklenerek feci şekilde hayatını kaybetti. Kazayı evinde 2 yaşındaki kızı Asel'i uyuturken öğrenen eşi Beyhan sinir krizi geçirdi. 12 yaşındaki oğlu Fatih ise gözyaşlarına boğuldu. Beyhan Kırca, "Motosiklet onun adeta tutkusuydu. Çok dikkatli kullanırdı” dedi. Bu arada, Baha Kırca'nın en yakın arkadaşı olan Menderes Yüksel'in de 2 ay önce Giresun'un Bulancak İlçesi’nde motosiklet kazası sonucu öldüğü öğrenildi. İki arkadaşın ölümünün aynı olması motosiklet tutkunu diğer arkadaşlarını büyük üzüntüye boğdu.

8204_B_Motorsiklet001.jpg
Motokros heyecanı Hazerfen'da
Balkan Motokros Şampiyonası'nın 2. ayağı, 12 Ağustos Cumartesi günü başlayacak. Hazerfen Havaalanında gerçekleştirilecek şampiyona, 65 cc, 80 cc, 125 cc, 250 cc olmak üzere 4 kategoride yapılacak.

Şampiyonaya Türkiye'nin yanı sıra Sırbistan, Bulgaristan, Romanya, Yunanistan, Makedonya ve Azerbaycan'dan 70 yarışçı katılacak.

Organizasyon, 12 Ağustos Pazar günü yapılacak yarışlarla sona erecek. Bu arada Balkan Şampiyonası'nın yanı sıra Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 2. ayağının da gerçekleşeceği yarışta, yaklaşık 45 sporcu yer alacak.

Son düzenleme:
Arkadasim hepimiz biliyoruz bu motor denilen olay tehlikeli ama ikide birde felaket haberi vermeye gerek yokki. Allah askina yeter ya, sicagi sicaginaya dondurdunuz formu. Biktim ben bu yazilanlardan gene de benim fikrim degismicek alicam bitane.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadasim hepimiz biliyoruz bu motor denilen olay tehlikeli ama ikide birde felaket haberi vermeye gerek yokki. Allah askina yeter ya, sicagi sicaginaya dondurdunuz formu. Biktim ben bu yazilanlardan gene de benim fikrim degismicek alicam bitane.

ben beyin ameliyatı oldum
yeri geldi zincirleme kazaya neden oldum
3 ay yoğun bakım
gene tepesindeyim:queen:
seviyorum huleynnn almassan bi daha uğrama burya :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar