Aslında arkadaşlar xenon tam olarak 35 watt değil.Yani orjinal markalı daha doğrusu pahalı xenonlardan almadıkça(mtech,bosh vs.) diğer çin yapımı olanlar fazla yakarlar ama çok fazla değil.42 watt gibi.Nette bazı test sonuçlarında görmüştüm.
Birde xenonlar ilk açıldıklarında (tam süresini bilmiyorum ama tahmini olarak konuşuyorum) 20-30 saniye kadar 78 watt çekerler. Xenon ampülünün kendine gelmesi ve ısınması için gereken güçtür bu.
Şunuda belirteyim; merceksiz xenon uygulaması karşıdan gelen sürücünün muhakkak gözünü alacaktır.Bu durum motorun farını optik yansıtıcılığıyla da artıp azalabilir.
Benim önerim Osram Nightbreaker ampüllerden kullanmanızdır.H4 tipi ampül çevirici gibi birşey vardır,motor dükkanlarında yada oto aksesuarcılarında bulunabilir,bu ampüller kullanılabilir.Performans ampülü olarak geçer ve standart 55 wattlara göre biraz daha parlak bir görüntü yansıtırlar yola.Aküye ÇOK fazla bir yük vermezler.Sonuçta 35 watt değil 55 watt çekecektir.Arada kalan 20 wattlık farkı akünün kapasitesi (5 amperlik akü ve üstü olsa yeterli) kapatacaktır.