Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ülkemiz de kaç kişide var H2R bilmiyorum ama otoban da 356 km hızı görüyor. Türkiye olduğunu nereden anldın derseniz , dikkatli bakınca 2 dk içerisinde kamil koç ve pamukkale otobüslerini görebilirsiniz :queen::queen:
Bildiğim kadarıyla türkiyedeki tek H2--R-- versiyonu onda var. Kawasaki Team hediye etmiş. Video ona ait. Hesabında paylaştı. Motor rodaj dönemindeydi. Bilmediğimiz bir hikmet olabilir
Ben Kenan abinin paylaştığını görmemiştim. şimdi facedeki sayfasından baktım. Millet tepki vermiş genelde sen bari yapma gibicesine. Kenan da şöyle bi açıklama yapmış ''Kawasaki H2R yaziyor Kenan Sofuoglu degil! '' .... ilginç
ah be Kenan Sofuoglusun kaç kere şampıyon olmussun altında 68 bın euroluk motor kapında ferrari ama gidip bi gopro hero 4 black kapamıyorsun arkadaş Türkiyenin özeti gibi resmen motorunda sokağa çıkması yasak ama yasak dinlenmez bu ülkede tabiki