"...h I Z I R..."

(Hanımına Dönerek Peri dedi Kürşadın Yaşında kaç bebek gördüm Kefene sarılı Biliyormusun. Ve tuamadı kendini.

Deprem olalı üç gün olmuş "Mesut İlk defa Ağlıyordu"....)
çok duygulandım ,iş yerinde olmama rağmen nerdeyse bende ağlayacaktım.Teşeekkürler kardeş

bu vesileyle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum.arada bir hatırlamakta fayda var diye düşünüyorum hatırlattığın içinde teşekkür ediyorum eline sağlık özel insan

akalteke, eline sağlık ! Yine güzel olmuş

Cep telefonundan bir hayır yoktu ama Radyosu işe yaramıştı.

Yalnız sana bir soru. 1999 da radyolu cep telefonu varmıydı ?

ledo' Alıntı:
akalteke, eline sağlık ! Yine güzel olmuş

Yalnız sana bir soru. 1999 da radyolu cep telefonu varmıydı ?
Teşekkür ederim.

Yazılarımın başından beri pek imla kurallarına dikkat edemiyorum.. Bu konuda zaten aman aman bilgi sahibide değilim O tarihte radyo özelliği olan cep varmı yokmu bilmem ama Mesut'un yanında devamlı bir radyosu vardı.

Burada kastım telefonun değil Mesutun radyosuydu. Gerekli düzeltmeyi yaptım sağolun
ve Yazımı okuyup yorum yapmanızdan onur duydum

Saygılarımla

T.D.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O gece ben de hanıma sarılmış ''korkma sadece şehadet getir.'' diyebilmiştim.Sallantı kesilince aşağıya inip arabanın teybinden haberleri dinledim.Gecenin de örtüsüyle insan her şeyin yok olduğunu düşünüyor.Kıyamet gibi.sabah Kurtköy den paralı yola girdim.ve işte o zaman ağladım.Adapazarı istikametine giden tüm araçlar,önlerinde Türk bayrağı ile ne imkanları varsa doldurmuşlar,vurmuşlar yola.O saatlerde inanın geçen 10 araçtan belki biri bile resmi plakalı bile değildi.Allah milletimizin sadece böyle günlerde değil,her zaman birlik ve beraberliğini artırsın.Hayırlı cumalar...

bu arada akalteke arkadaşımızdan Allah razı olsun...

İlkinden başlayarak hepsini zevkle okuyorum.

Ayrıca bir gün bu yazıların, derlenip bir yerlerde yayınlanacağını ümit ediyorum.

Bu sebeple de, dikkatimi çeken bir konu olduğunda hemen bildirmek istedim. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu hikayeye çümle kuramıyorum...:cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

Ya Babacim Mecburmuyuz Böyle Güzel şeyleri Okumaya Yokmu Geyikten Mevzular ...
Ne Gerek Var Bişeyleri Hatirlatmaya Biz çabuk Unuturuz Daha Doğrusu Unutmayi Severiz ...
Gerek Yok Hatirlatma Böyle şeyleri Bizim Milletimiz Sevemez Böyle şeyleri....
Amaaaaa Vardir Yine Bi On-15 Kişi Yüreğinin Sesini Dinleyipte Düşünen Düşünmeyi Seven..
Eline Sağlik O Azinliktan Sana...

Tycoon, locco, bıyıklı, watergun, metehan, blacat. onenight, mondial50tt, macrol 500, niceman, cerrahi, hell, ninya, okan4037, candosay, kurtumm, albatros-fb, delipoyraz, speedlover, ukyo, dırli, cesetcik, ledo, harfendaz. chopper250, savaşxxl,

Arkadaşlarım Yazdığım hikayeme yaptığınız katkıya sonsuz teşekkürlerimi sunar:

Diğer zahmet edip okuyan. arkadaşlarımada değerli vakitlerini hasbelkader benim yazdığım üç beş satır yazım için ayırmalarından dolayı minnettar olduğumu belirtirim.

Aslında bu hikayeleri hep beraber yazıyoruz. Burada bana düşen içinizde en boş vakti olan ben olmam dolyısı ile bu yazıları sahibine teslim etmek.
yani motorcudan aldığımı motorcuya vermek.

iyiki varsiniz iyikide gönlümdesiniz.

saygılarımla

T.D.

007

Soyup soğana çevirdiğin, siyah kurşun kalemin beyaz sayfalardan eksik kalmasın... Eline sağlık...

bogazımda bir dügüm gözümde damlalar....
teşekkür ederim..Rabbim bize ve tüm müslüman alemine bir daha yaşatmasın.(amin)

bencede çok güzel yüreğine ve kalemine sağlık kardeşim. Bence edebiyatla uğraşmaman edebiyat dünyası adına kayıp... Bunu ben sana söylüyorum. Edebiyatçı bir ailede büyümüş bir kişi olarak...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar