- Konu Yazar
Arkadaşlar öncelikle merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum fakat yeni üye olabildim uzun zamandır forumda yazan gv250 mi vl250 mi tartışmalarının hepsini okudum ama hala bir sonuca varamadım kendimi ikna edemedim umarım bu konuyu tekrar açmamdan dolayı bana kızmazsınız
Başlıktanda anlaşılacagı üzere hyosung gv250 ve suzuki Vl250 intruder arasında acayip kararsızım. Size konuyu anlatmak gerekirse ilk motorum olacak dolayısıyla büyük motorlara bakamıyorum. Vl250 almak istiyorum lakin hem 2005 model hemde fiyatı 8 bin civarında hyosung gv250 ye baktıgımda 2010 model tubeless lastıkler gösterge paneli vs derken bir sürü artısı gözüme çarpıyor ve fiyatıda 7000 civarında. Öyle bir kararsızlık ki bu bendeki bir türlü sonuca ulaşamadım. 8 binide gözden cıkardım aslında ama kararımı bu ikisi arasında veremedim. acaba intruderi alsam satarken cok zarar edermiyim sonucta sadece bu motoru kullanmayacagım satarken zorlanırmıyım. Eğer suzukiyi her şekil elden cıkarabilirsin derseniz hiç durmadan gidip yarın bile alabilirim
Cünkü intruderin yeri bende bi başka. Lakin hyosung al rahat edersin derseniz onun içinde sahibindene temiz 2010 model siyah bi hyosung düşene kadar bekleyeceğim. Örneğin intruderde parça sıkıntısı çekermiyim vs bu gibi sorularımı yanıtlarsanız cok memnun olacagım.