Tanıyanlar kim olduğumu biliyor
Bilinçli ve araştıran bir tüketiciyimKullandığım ve tanıdığım modeller üzerine yorum yaparım sadece.Memnun oldum :bounce:
şaka yaptım sadece
Tanıyanlar kim olduğumu biliyor
Bilinçli ve araştıran bir tüketiciyimKullandığım ve tanıdığım modeller üzerine yorum yaparım sadece.Memnun oldum :bounce:
Hayırlı olsun sayfamızı boş bırakma o zaman![]()
özer dostum gv 650 almadın ama aynı motoru taşıyan dl650 aldın,fark görüntü ve kullanım rahatlığı farkı.Sonuçta enduroda rahatlık farkı tartışılmaz.
gv650 nin abisi v-rod Dünyanın hiç bir yerinde tarzı olmayan gereksiz makina olarak yorumlanmamıştır aynı şekilde gv de bizdeki gibi eleştirilmemiştir. Yabancı kaynakları ve forumları takip etmekte yarar var
Geçen sene Amerika'da en çok satan motosikletten bahsediyoruz. Bir çok egsoz ve aksesuar üreten kuruluşlar Amerikada peydahlanmış durumda...:bounce:
benim söyleyebileceğim tek bir şey war aslında arkadaşlar;
dragstar ile hyosung u bence karşılaştırmamak gerekir
belki ikiside cruiser sınıfında yer almaktadır ama birisi klasik bir modeldir,diğeri ise modern bir modeldir.hızını konuşmak bana çok da doğru gelmio![]()
arkadaşımız buna göre değerlendirmelidir
tabii bir de 2. el olarak bakmamız gerekirse türkiye de hyosung otumuş demek doğru deildir.

Benim fikrim;Tork değeri yüksek olan motorda, yüksek motor devirlerine yük altında tırmanması daha hızlı ve tatmin edicidir.

.Keşke bizde yabancı forumlardaki gibi lezzetli paylaşımlar yapabilsek ve arge leri bu düşünceleri değerlendirsede ilgili motorlar bir adım da olsa yenilense!:cat:[/B]