- Konu Yazar
Dostum sana katılmayacağım , donanımda kalitesiz gözüken bir parça yok![]()
o zaman niye motoru satıyorsunuz?
Dostum sana katılmayacağım , donanımda kalitesiz gözüken bir parça yok![]()
Hysoung ve GV250 ile ilgili başlık olduğunu biliyorum. Bu Konuyu açmakta amacım. GV250 kullanan dostlarımızın kullandıkları motorla ilgili samimi kanaatlerini yazmalarıdır.
"Şahane Motor", "harika" vs ifadelerden ziyade, uzun yolda, şehir içinde, kötü yolda, vs vs motorlarında gözlemledikleri olumlu ve olumsuzlukları bizlerle paylaşmalarıdır.
Yine teknik kusurları, yan rüzgar almada performansı, ya da bizi uyarmaları gereken noktalar, fren, lastik kalitesi, yakıt performansı, aksesuları-aksesuarsız kullanım özellikleri..... akla gelebilecek her konudaki kanaatlerini bizlerle paylaşmalarıdır.
Konuyu Hysoung GV 250 kullanan dostlarımızın bilgi ve deneyimlerini bizimle paylaşmaları için açtım.
İlk sorumu da sorayım. Elektronik ateşleme mi? Yoksa eski tarz mı? Çünkü "ikiz karbüratör"den söz edince pirelendim açıkçası. Bu zamanda bu teknoloji? (yoksa ben mi yanlış biliyorum? bu iyi bir teknoloji mi? ya da bu kolaylıkla modifiye edilebilir mi?)
GV250 kullanan tüm dostlara sevgi-saygı ve selamlar...
Not: başka modellerle karşılaştırmayınız. Sadece bu motora ait bilgi, deneyim ve izlenimleri yazınız...
"hysoung kullanıcıları" başlığında da sadece GT motolardan konuşuluyordu. Ben sadece GV 250 ile ilgilenmem nedeniyle bunu açmıştım.
Ben de bu başlığın korunması taraftarıyım. Tabii benim motorun da başlığa eklenmesi kaydı ile...:queen:
ben de katılıyorum
cok güzel örnekler ve aydınlatıcı bilgiler vermişsinreco58 kardeşim benim motorumdan bir sorunum yok , yağmur çamur her yerde gidiyor , performansı gayet iyi , benden daha profestonel bir dostumla 2 geziye katıldık , iki kisi 200 kg agırlık ile canavar gibi yolculuk yaptık , hemde rodajı tamamladıkvakitsizlikten yol yapamıyordum.
Motoru kişisel tercihimle satmıyorum , satmakda istemiyorum ama bir aile babasıyım ve ailem için araba alma gereği doğdu bu nedenle satıyorum , gereklilik var diyede fiyatı çok geriye çekmedim çünkü orjinalde olmayan aksesuar mevcut , acelede etmiyorum![]()
ikiz karburotoru sormussun , eski bir teknoloji mi bilmiyorum fakat bildigim bir sey var bu makinada v-twin motor var , bu sence eskimiOte yandan motor 80-90 km duzeyine kada tek karburotor ile besleniyor , hani o gaz keser gibi denilen durum gaz verip devir arttırıldıgında ikinci karburotorun acılması ile olusuyor ve motor inanılmaz bir tatlılıkla altınızda uzuyor gidiyor ,
ben hızlı gitmeyen bir adamım ama bunuda denedik 80 den sonra ikinci karburotor devreye girince hızlanma başlıyor ve motor size gücünü gösteriyor , sadece bir arkadasımızda sanırım bir gaz kesme sorunu oluşmuş bu durum bende hiç oluşmadı , ben bugune kadar 4 tv aldım evime ve sadece 1 tanesi elektronik arıza verdi , şans işi sanırım
sonuç olarak , ekonomik yakıt tasarrufunu bu yatık ikiz karburotorler saglıyor , diger motorlardan teknoloji farkı farklı motor kullanmış dostları icin bu motorun tarzı garip gelebilir ama bu benim ilk crusier motorum , kullanımına alıştım huyunu biliyorum.
Öte yandan GV250 sınıfında fiyat-performans olarak en iyi motorlardan , üzgünüm ama çin malı markalarlada kıyas kabul etmez , aldığımdan bu yana sorun yaşamadım , bu konuda çok yorum yazıldı çok yazıldı çizildi , ama bir motosikleti kısa süreli kullanım ile yargılamak dopru değil , ben kişisel tecrübemle ve deneyimimi aktarıyorum , samimiyete inanılır yada inanılmaz
sevgiler
ümit abim hoşgeldin aramıza....Merhaba arkadaşlar Ankara dan yazıyorum, 52 yaşında heves yaptım A2 ehliyet ve birde sıfır GV 250 aldım henüz 50 km yol yaptım.
Daha acemiyim yavaş yavaş gidiyorum henüz hanımı arkaya bindirmeyi düşünmüyorum önce ben biraz alışıp motoru tanıyayım.
Koruma demiri ve sisi bar almak istiyorum sahibinden comda metal sanatları atölyesinde çelik olanı var onu almayı düşünüyorum.
Kamuda doktor olarak çalışıyorum sizin kadar genç değilim ama forumu ara sırada olsa takip edeceğim.
Sizlere kazasız güzel günler diliyorum,
Dr.Ümit UĞURÇEKİÇ