Güzel resimler anlamlı sözler..iyi seyirler..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alp bilader neyi,kime,neden ispatlayacam onu anlamadım,,ispatlayacak yada saklayacak bir şeyim yok zaten,,,

illa ispat isteyen İMZAMA VE AVATARA bakıp gerçekleri görebilir.

Bilader ben sana demedimki neden üstüne alınıyorsun...Cansın a yazdım....Yapma gözünü sevem...Dedim zaten zorunluluğun yok diye....:bounce:

cakal doğa kanunları gereği ben geldiğimde senin kaçman lazım,,,

(Bozkurtların olduğu yerde cakallar barınamaz o bakımdan yani şeyettim)

alp açıklama için sağol...

Ben kar yağsında motora bineyim diye dua ediyorum, Metecan nerelere kafa yoruyor. Mete, Cansın bizim eleman değil, gerçek birisi, asıl sanal olan, hayalet olan Kürşad Bozkurt..:mrgreen: Hayaletlikle alakalı linki özelden gönderiyorum.

Abi zaten ben blöf yapıyordum...Bi dalga olsa çakarlar modlar...Kürşadım o kadar aptal değil...espirikten takılıyodum...sen hayır diyosan hayırdır...siyaha beyaz dersen bende tamam derim ...

Emanetini aldım...Demişlerdi zaten Kartallar Yüksekten Uçar diye...Ama bizim Kürşad ne zaman Kartal olacak abicim...Henüz Şahin formatında görüyorum kendisini...Tavşanların peşinde koşuyor...:queen:

Sen eğitiyosun ya...Senin yetişdirdiğin Şahin Kartal olur...:rendeer: :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi zaten ben blöf yapıyordum...Bi dalga olsa çakarlar modlar...Kürşadım o kadar aptal değil...espirikten takılıyodum...sen hayır diyosan hayırdır...siyaha beyaz dersen bende tamam derim ...

Emanetini aldım...Demişlerdi zaten Kartallar Yüksekten Uçar diye...Ama bizim Kürşad ne zaman Kartal olacak abicim...Henüz Şahin formatında görüyorum kendisini...Tavşanların peşinde koşuyor...:queen:

Sen eğitiyosun ya...Senin yetişdirdiğin Şahin Kartal olur...:rendeer: :bounce:

Teşekkür ederim Mete. Elimden geldiğince üzerinde çalışıyorum, bazen yoldan çıksa da, buranın yoksunluğuna ve gençliğine veriyorum.. Ama gelecek vaad ediyor.

mete ben anlamam kanka ben kartal falan olmam.ben BOZKURT olmak isterim :queen:

Bozkurt olmak o kadar kolay değil Korkut'um. O kadar anlattım sana..:p

Son düzenleme:
mete ben anlamam kanka ben kartal falan olmam.ben BOZKURT olmak isterim :queen:

Vay be kankamm...şu asil Kartallar gibi bakarak Yeryüzüne ve uçarak Gökyüzüne hakim olmak varken yılanların süründüğü yerde ne işin var ki...:)

Sen Kartalı hiç göremezsin...Ama Kartal seni hep görür...Fark burada...:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Korkud, dinle abilerini..

oldu mete 28 yıllık bozkurt anlayışını bırak kartal ol,,,,:p :p

racona ters,aleme ters,örf adet gelenek göreneklere ters,aile yapısına ters,dünya anlayışına ters, ülen o kartal altından olsa gene isteme bee :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bırakın şu kurt kartal olayını, olayın özü aşağıda...

Mete ben herkesi tokatlarım..:mrgreen:

Bırakın şu kurt kartal olayını, olayın özü aşağıda...

Mete ben herkesi tokatlarım..:mrgreen:

abi getti karizman be...nası gitcen şimdi hiç bişey olmamış gibi Boluya...elalem ne diyecek bu fotodan sonra...senin neden kar sevdiğini şimdi anladım...genetik ambians...:p

Kürşad diyor ki...gün ola devran ola...:queen:

Mete, bu saatte ara gazı gitmiyor, Kürşad ikinci rüyasını görüyor..

Abi bir sabah su dökerek yüzüne uyandırsana...benim hatırım için...bana küfrederek uyansın bi sabah...:p

Yoksam beşiktaşlımısın la kanka....:farao: :farao: :farao:

yok abi Beşiktaş sempatim çohtur ama Fenerliyiz ne yazıkki...Avrupa engelli Fener...ağızlarıyla kuş tutsalar bana yaranamazlar abi...:pale:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar