Güzel denizlimiz de kar başladı. Şetan diyo vur yola kendini :)

Denizlide göremediğimizmi yooo Biz Çivrilde her yıl görüyoruz :D

Motosikleti
PİAGGİO BEVERLY 500
bende şeytana uydum kar da gezeyim dedim.biraz gaz verdim sol tarafa düştüm...çıtır hasar var :(

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
bende şeytana uydum kar da gezeyim dedim.biraz gaz verdim sol tarafa düştüm...çıtır hasar var :(

Olur öyle şeyler , aldığın keyfin yanında o çiziklerin hiçbir değeri yok . Motor dediğin şey bir avuç civata çık birdaha düş yeterki sana birşey olmasın tadını çıkar :)

İstanbul'da da karı gücendirdiler. Ne zaman yağsa; "beyaz kabus, beyaz afet" diye diye yıllardır düzgün kar yağmıyor.

heralde forumda görmüştüm. lastiğe kalın ip dolayınca kayma olayı daha aza indiriliyordu. birdee lastiğe küçük küçük çivi gibi başları olan kısa fakat dişli vidalardan takılıyor. yüzlerce takınca kros lastiğini anımsatıyor. karda patinaj bile çektirmiyor, bırakın kaymayı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------

lakinkiii adana da kar yağmadığı için bu tarz zevkli şeylerden mahrum kalıyoruz. yağmur altında motor sürme keyfine talim idare ediyoruz :D

Geçmiş olsun. O zaman ben şeytana uymıyim :) Ama bi motorun arkasını kaydırmak isterim hazır kar var kaygan zemin falan :p

---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:39 ----------

Olur öyle şeyler , aldığın keyfin yanında o çiziklerin hiçbir değeri yok . Motor dediğin şey bir avuç civata çık birdaha düş yeterki sana birşey olmasın tadını çıkar :)
Aslında harbiden öyle düşünmek lazım da olmuyor abi ya. Mal canın yongasıdır. Bide benim parça sıkıntım var ondan düşme kalkma lüksüm yok:)

---------- Post added at 22:47 ---------- Previous post was at 22:44 ----------

İstanbul'da da karı gücendirdiler. Ne zaman yağsa; "beyaz kabus, beyaz afet" diye diye yıllardır düzgün kar yağmıyor.
Ama istanbulda kar yağınca da hayat felç oluyo ya. Tabi kar ne kadar hayatı kötü etkilese de güzel yanı daha çok...

---------- Post added at 22:51 ---------- Previous post was at 22:47 ----------

heralde forumda görmüştüm. lastiğe kalın ip dolayınca kayma olayı daha aza indiriliyordu. birdee lastiğe küçük küçük çivi gibi başları olan kısa fakat dişli vidalardan takılıyor. yüzlerce takınca kros lastiğini anımsatıyor. karda patinaj bile çektirmiyor, bırakın kaymayı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------

lakinkiii adana da kar yağmadığı için bu tarz zevkli şeylerden mahrum kalıyoruz. yağmur altında motor sürme keyfine talim idare ediyoruz :D

İp olayını bilmiyorum ama civata olayını internette gördüm. Bugün kız arkadaşım bu karda motorla gezme mevzusunu açınca bana şöyle dedi. Motora zincir takılmıyo mu? Takılırda dedim engel olan şeyler olabilir dedim. Ne onlar dedi? Bende çamurluk falan engeller dedim. Eee sök o zaman çamurluğu dedi:cat::cherry: Aslında en düşününce en basiti onların yöntemi. Engelleyen bişey varsa sök gitsin... Yerine zinciri tak :cherry:

---------- Post added at 22:55 ---------- Previous post was at 22:51 ----------

evet cok güzel yagıs var denizlimizde
Keşke bende ehliyet olsa buluşup karda bi cankurtaran yapabilsek. Tabi cankurtarana çıkabilirsek. Senin motorla sençıkarsında ben çıkamayabilirim :cherry: İnşallah birlikte o günleride görür geçiririz. Hele bi mart gelsin de ehliyetimi bi alayım inşallah bir buluşma ayarlarız.

Keşke bende ehliyet olsa buluşup karda bi cankurtaran yapabilsek. Tabi cankurtarana çıkabilirsek. Senin motorla sençıkarsında ben çıkamayabilirim İnşallah birlikte o günleride görür geçiririz. Hele bi mart gelsin de ehliyetimi bi alayım inşallah bir buluşma ayarlarız.

cok güzel olurdu bak insallah martda güzel geziler olacak biz burdayız her zaman güzel bir külüp kuracaz güzel denizlimizde

Denizlide olsak ta izleseydik bea. gurbet zor...:)
Burdan da izlettiriyoruz bak kadeş sana sen merak etme :cherry:

---------- Post added at 23:32 ---------- Previous post was at 23:25 ----------

Keşke bende ehliyet olsa buluşup karda bi cankurtaran yapabilsek. Tabi cankurtarana çıkabilirsek. Senin motorla sençıkarsında ben çıkamayabilirim İnşallah birlikte o günleride görür geçiririz. Hele bi mart gelsin de ehliyetimi bi alayım inşallah bir buluşma ayarlarız.

cok güzel olurdu bak insallah martda güzel geziler olacak biz burdayız her zaman güzel bir külüp kuracaz güzel denizlimizde

İnşallah. Bende elimden gelen katkıyı yapcam Allahın izniyle hele bi Mart gelsinde...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar