GÜZEL BİR XL200....SATILDI,TOPİC KİLİTLENEBİLİR.............

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2004 temmuz çıkışlı
10.000km de
1000,3000,6000,9000bakımları düzenli olarak yetkili servislerde yapıldı
ilave olarak motor koruma demiri ve büyük fakat dandik marka(wiwi)bir arka çantası var
fiyatı satışı hemen verilmek şartıyla 3800ytl
irtibat bilgilerim

mustafa önol
0535 959 16 52
0232 463 50 75(haftaiçi mesai saatlerinde bu numaradan daha rahat ulaşabilirsiniz)
ve ev:
0232 343 10 14

işyerim (izmir)alsancak şehitler caddesindedir.
:bestmt:

bu arada nasipse bu perşembe gecesi istanbula geleceğim cuma günü anadolu yakasındayım,istanbullulara son hizmetim,aldınız aldınız,motosikletin temizliği konusunda iddialıyım,gördüğünüzde beğeneceğinize eminim

- Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
- Bu başlık amacına ulaşmıştır.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
*********************I*********************

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aaa çok güzel alet valla çok hoşuma gittti satarsın işalah düşünene arkadaşlar kaçırmayın rakam da iyi :cat: çok güzel bir ilan

arkadaş motora helalinden bi 3200 vereyim olursa yoksa canın sağolsun
:cat:

kemal34, eğer niyetliysen görüşelim,BBRR, dostum 3500'e vermeyi düşünmüyorum,mecbur kalmadıkça 3500'e satmam(allah sattırmasın) binerim,zaten acelem de yok.bir motor bulmuştum istanbulda,bunu satıp onu almaktı niyetim(gs500),ama nasip değilmiş.ilginize teşekkür ederim :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
alım satımda esneklik her iki tarafada avantaj sağlar PHAETONW12, bana güven olur dediğim rakam cidden olur rakkam ama mal senin tabiki karar sana ait ben ne alıcı nede satıcıyım :bounce:

BBRR' Alıntı:
alım satımda esneklik her iki tarafada avantaj sağlar PHAETONW12, bana güven olur dediğim rakam cidden olur rakkam ama mal senin tabiki karar sana ait ben ne alıcı nede satıcıyım :bounce:
dostum yanlış anlamazsan bir şey sormak istiyorum;kaç yaşındasın ve ne işle meşgulsün?eğer motosiklet piyasasının içindeysen sana özelden sormak istediğim şeyler olacak,o yüzden soruyorum.bu arada motosiklet halen bende,takaslı 2001 model üstü gs500,veya 2004-2005 er5 satan varsa görüşelim,anlaşalım. :bounce:

arkadaşlar motosikletim istanbula satıldı,ilgilenen herkese teşekkür ederim.... :flower:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar