güzel bir istanbul ayvalık gezisi

iş yerinden küçük bir izin alınca bir hafta nereye gitsek diye düşündük caddebostanda içerken :mrgreen: aklımıza ayvalıktaki bir arkadaşın evi geldi ve sabaha yolculuk başladı :)

yolculuk başladı çok fazla resim çekmedik ama güzel fotolar yakalamaya çalıştık

sonra mola verdik sıcaktan kafayı yemiştim :mrgreen:

yola devam :p

yolda sürprizler vardı :mrgreen:

resimleri karışık yolladım kusura bakmayın :)

ayvalığa giderken amacımız köylerede uğramaktı fazla resim çekemedik ama başımıza kötü bi olay geldi lastiğe çivi girdi köpük ve hava sıkıyorduk :pr:

ayvalık şeytan sofrası

daha sonra arka fren bitti ayvalık sanayide namık abiyle tanıştık ve balataları değiştirdi :cat:

buda tepkinizi merak ettiğim son resim :mrgreen:

abicim manzaralr özellikle cok harika olmus o renkler ne öyle ya gece gece içim acıldı,eminim eglenceli ve huzur verici bi gezi olmustur,saygılar...

Aynı yolu cumartesi üç motor olarak geçeceğiz, ama ben pazar tekrar İstanbul'a döneceğim :pale: Pazartesi sınav var, diğer arkadaşlar Ayvalık'tan sonra Kuşadası-Marmaris yapacaklar bir de :pale:

Gezilerinizin devamını dilerim. Paylaşım için sağolun. T-Shirt güzelmiş :)

guzel gezi olmus..:cat:
kısmetse bizde 3 motor 19'u gibi dusunuyoruz..
hayrlisi diyelim

Aynı yolu cumartesi üç motor olarak geçeceğiz, ama ben pazar tekrar İstanbul'a döneceğim :pale: Pazartesi sınav var, diğer arkadaşlar Ayvalık'tan sonra Kuşadası-Marmaris yapacaklar bir de :pale:

ben sizin ekibi gecenlerde yesilköy sahilde cafede görmüs olabilirmiyim acaba 3 mavi cbf 1 600f vardı,düsündm düsndm snra gidip konusmaya cekindim?

ben sizin ekibi gecenlerde yesilköy sahilde cafede görmüs olabilirmiyim acaba 3 mavi cbf 1 600f vardı,düsündm düsndm snra gidip konusmaya cekindim?

Yok hocam biz değildik, üç haftadır ev-okul-iş dışı bir yere gidemedim. Biz CBF150-RX125-Keeway SL oalrak yola çıkıyoruz.

bir iki haftaya bende giderim artık heralde güzel gezi olmuş
elinize tekerinize saglık ... özledim ayvalıgı yahu (:)

son resimde bi dengesizlik var ama :p

güzel yolculuk güzel yerler:rendeer:

teşekkür ederim yorumlar için gezilerimiz devam edecek :mrgreen:

Arkadaşlar çok keyifli bir gezi olmuş.Fotoğraflar da çok güzel.
Merak ettiğim bişeyi soracağım.Yolda çivi batmasında köpük sıktığınızda, sizi idare etti mi?
Ben köpük sıktığımda tüp bitti ama delik kapanmamıştı.
çok kötü bir gündü.

şanslıydık kısa bir çivi batmış tekere köpük bizi idare etti bi süre sonra tekerin içini temizletip yama yaptırdık :) :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar