Güzel bi piknik sonunda arkadaşlarıma kaza haberim ulaştı(resimler)

Ah Doğuş ah senden beklemediğim bir hata. Sen ki o kadar motor sevdası olan adamsın gözün kara desem tamam da bu kadar heves ettin bunca süre bu forumda kaldın nasıl böyle bi kaza yaparsın canım kardeşim. Yattığın zaman hayalinde kuruyordun ya motor kullanmayı hiç mi hesaplayamadın virajı dönemiyeceğini.

Neyse cana geleceğine mala gelsin. Allah'tan sende hasar yok. Yaptırırsın motoru boşver. Allah başka kaza bela vermesin buda senin nazarın olsun. Bu arada bir nazar boncuğu al tak motoruna. Anlattığın gibi bir kazaya rağmen pek bir hasar yok

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aga noluyo böle herkeze godfather de aldığıgün düşdümotoru sende 100 km de bende 7000 de her yaz böle kazalar olmasa olmazmı ya

Doğuş olsun olucak bunlar. Pahalı değildir parçaları,değiştirisin dert etme..:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah beterinden saklasın,büyük geçmiş olsun...

Gardaş ne diyim fena dağatmışsın haa
grenajlar değişilecek olmuş yani sana baya bi masraf açılmış
grenajlar değişilene kadar yapıştırmaya bak :(
Bide motosikleti zar zor almıştın inşallah elinden almazlar
Geçmiş olsun

takma kafanı olur böyle şeyler.. artık daha dikkatli olursun zaten...

Aslında motorumda nazar boncuğu yapıştırma var:)Burada kontağın altına bakın ilk motoru aldığımız gün pazardan hevesle almıştım

p8160836id8.jpg

abi geçmiş olsun ufak kazalar büyüklerinden korur...tecrübe iyidir
fakat anlamadığım şey motor resmen karpuz gibi yarılmış sanki çok sert bi malzeme ve hiç esneme payı yok gibi..dikkat edin kırılma şekline bakarsak çok sert bi darbe almamış, sanki daha sert bi kazada komple dağılacakmış gibi bi izlenim verdi bana..kış için böyle bi scooter düşünüyordum ama galiba vaz geçicem...

kazasız günler

aga noluyo böle herkeze godfather de aldığıgün düşdümotoru sende 100 km de bende 7000 de her yaz böle kazalar olmasa olmazmı ya

Millet kendi başına , alnının teriyle düşüyo...:cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan

Belki ömrümün sonuna kadar hiç düşmeyecektim...:pale: :pale:

Elemanın biri sırtından atmasaydı..:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

kardeş geçmiş olsun ama derler ya bu ders nasihattan çok daha ii gelir emin ol. tekrar geçmiş olsun

Kardeşim zar zor bi motor aldın, hikayelerini arkadaşlardan dinliyorum, şimdide gittin kaza yaptın, şimdi ailenin korkularını haklı çıkarttın, artık onlara söyliyeceğin birşey kalmadı, bundan sonra akıllı akıllı yavaş yavaş, motora binmenin zevkini çıkara çıkara kullan, sana büyük geçmiş olsun, merak etme motordan düşmeden motorcu olunmaz.:cat:

geçmiş olsun kardeşim...3.foto hoşuma gitmedi ama...sigara içmen senin gibi aklıbaşında genç bir arkadaşıma yakışmadı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar