Güvenli bir sürüş nasıl olmalı?

merhaba; ben forma yeni üye oldum bu formda paylaştınız bilgilerden dolayı çok tesekkur ederım herkese

bilgiler içn teşk.biz ilkbaşta eğeitim almadık.biraz bu yazılardan faydalnıyorz birazda yaşayark öğreniyoruz.ama pek hoş olmuyo::(

"Vizörlü kask" nedir? özellikleri nelerdir?

ön yüz kısmı kapalı olan daha çok racing tipi motorlara binenlerin taktığı tarz diyim

özellikleri değişken kaskına göre değişiyor mesela bazılarında bluetoothtan tele bağlantı var motorda telle konuşmak arabadakinden daha tehlikeli

Bilgiler için teşekkürler.Gayet acıklayıcı ve akılda kalır bir şekülde anlatılmış.
Keşke bizi trafikteki diger sürücüler karınca gibi görüp üstümüze gelmeseler ama nerde.
daha bu akşam köyden(60-70 arası geliyorum) sagdan sakin sakin o rüzgarı hissede hissede gelirkenbir tane taksi ön tekrin tozunu alıp ikiye ayrılan yola cıktı. demem o ki nekadar farketselerde (bazıları) bilerek üzerimize geliyorlar.En basit örnek Dayım otobüs şöförü konu motordan acıldı konuşurken hiiiç önem tınlamam motorcuları diyor onlar küçük onlar yol verecek yolu alamazsam üstünede sürerim diyor.bunun ne kadar yanlış oldugunu anlatmaya çalıştım ama nafile.Halbuki bazen kendiside motor kullanıyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar