Güvencemiz Kask

Arkadaşlar kask alıcam hangi marka kaliteli bide fiyatı uygun olucak

dostum aynen motor alamıyoruz hatun evlenelim diye tutturuyo :queen: bende yavsından korumalarla baslıyayım diyorum nolan ve araiyi tavsiye ediyolar biraz tuzlu ama sonucta kasktan bahsediyoruz bu gece etraflıca araştırıcam bende... makul fiyatta kaliteli bir şey bulursam yazarım..

suan için nolan kask ta fiyatlar 110 euroyla 280 euro da araiyle ilgili pek bişey yok bi kac shoeı kask buldum ama onların fiyatlarda 300 euro civarında sanırım nolan kasklar türkiyede cok daha fazla tutuluyo.. neyse durum suan böyle

çevremde ki ne kadar motorsiklet kullanıcısına sorduysam shoei dediler nolandan daha pahalı ama çok daha konforlu olduğunu söylüyorlar.sanırım bende motoru değiştirince shoei alacağım...

shoei dizayn ve kalite olarak daha iyi duruyo orası kesinde 580 ytl altında shoei ye rastlamadım artı türkçe site verebilirmisin?

fiyatta 160 euro

Son düzenleme:
soykan' Alıntı:
shoei dizayn ve kalite olarak daha iyi duruyo orası kesinde 580 ytl altında shoei ye rastlamadım artı türkçe site verebilirmisin?

fiyatta 160 euro

shoei için
www.korlas.com.tr

benim kaskım nolan n84 ve gayet mutluyum. biraz daha konfor isterseniz 250€ üstüne çıkmak gerekebiliyor.

beyler linkler için teşekkürler baya iyi oldu kesemeize uygun bişeyler bakalım

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
uygun fiyata max kasklar var yerli üretim sanırım ve daha pahalı modeller kadar kaliteli olduğu söyleniyor. arkadaş ta kullanıyor kalitesinden memnun fiyatı 80-90 ytl civarı ben de almayı planlıyorum.

Izmirde Moto-Gen var 90 ytl ye orta dereceli kask satiyorlar bir bakmanizi tavsiye ederim Antalya fuarinda gorduk gayet hostu.

Arkadaşlar çok teşekkürler LAZER GRANVİLLE var çok deli bişey ama pahalı yıkanabilir olması çok güzel

Aydın motor var.. Sirkeci'de.. Galiba bir takım gelişme durumları olmuş web sitelerinden gördüğüm kadarı ile.. Ancak ben Airoh marka kaskımı oradan almıştım ve fiyatları da uygundur.. http://www.aydinmotor.com 'dan bir bakabilirsin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar