Güpegündüz Yamaha XMax'i çalan hırsızlar güvenlik kameralarına böyle takıldı

bu şerefsizler dün 13:00 sularında yanımızdan geçtiler haliçe doğuru inerken yine iki kişilerdi plaka yok tam gaz gidiyolardı.
o ilandaki motosiklet olma ihtimali yüksek.
ikinci el dedikleri çıkma parça almayı brakabilsek çalınan motorlarda azalır.

bu şerefsizler dün 13:00 sularında yanımızdan geçtiler haliçe doğuru inerken yine iki kişilerdi plaka yok tam gaz gidiyolardı.
o ilandaki motosiklet olma ihtimali yüksek.
ikinci el dedikleri çıkma parça almayı brakabilsek çalınan motorlarda azalır.

takip edip 155 şi arasaydınız.

Plakasiz veya suphelendiginiz bir motor gordugunde 155 aramaliyiz diye dusunuyyorum.. bu gun sana yarin bana.

polisler normal vatandaş için var arkadaşlar. 8 senedir içlerinde sivil memurum, yüzde 90ı böyle.

Motor hırsızlığını bile hükümet ile ilişkilendirecek bir düşünceye sahip halkın düşüncesini düşünmek bile istemiyorum.

Motor hırsızlığını bile hükümet ile ilişkilendirecek bir düşünceye sahip halkın düşüncesini düşünmek bile istemiyorum.

Sokağa çık , al eline kamera mikrofon , sorarak gez , hızsılık deyince aklınıza ne geliyor diye ,
Halkın yarısı akp , hükümet yada recep demezse , gel burda istediğini yaz.

İşin garibi hırsızlığın kelime anlamı olucaklar ve halk bunu seviyor ,

Böyle bir hükümete her türlü platformda destek veren halkın düşüncesini düşün sen . Hırsızı bir insan neden sever ??

Adamın konusunu politize etmeyelim, yok tartışıcam dersen aç bi konu ordan devam edilsin.

Son düzenleme:
Allah bunların bin türlü belasını versin. İnsanların emek edip, dişinden tırnağından artırarak aldıkları malları 2 dakika da yok eden kansızlar.::ranntign::rantinp: Bunda hem kanunların hem asayişi sağlamakla yükümlü kolluk güçlerinin suçu var. Cezalar caydırıcı değil. Asayiş ya da trafikte emniyet; sadece ihbar olduğunda olay yerine intikalle, çevirmelerde duranı kontrol edip kaçanı kovalamamakla, yanından geçen plakasız ya da silinik plakalı araçlara sessiz kalmakla, vay efendim senin egzoz müdürü rahatsız etmiş sana ceza kesecem demekle olmaz. Görevini iyi ve hakkıyla yapanlara değil sözüm, lakin genellemede durum iç açıcı değil.
Polis geçer kenara seyreder arada ceza keser radara girenleri ayıklar o kadar.... Sözüm ona maaş alıyorlar, şu motor olayına el atsalar 1 ayda çökerler tüm çalan şebekelerin üstüne ama nerede ancak bir vekilin oğlunun ya da eşi dostunun motoru çalınır o zaman anında bulurlar. Polisinde bu işlerle ilgisi olabileceğini düşünüyorum ben bu kadar kayıtsız kalınmaz yoksa!

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:02 ----------

Ben bu kadar olaylardan sonra işin içinde pis koku ararım arkadaş!

Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda motosikletiniz tekrar bulunur. Sahibinden'de ne zaman parça satışı görsem yönetime şikayet edesim gelir. Bunlara niye izin verilir... Ve bunlardan neden satın alınır? Bunun mazereti yok arkadaşlar, parçasını aldığınız, sizin kendi eski motorunuz da olabilir pekala.

Altlarındaki makinaya bakılırsa bayağı şebekeleşmiş bu kişiler. Videoda olay o kadar hızlı gelişiyor ki insan şaşıyor. Çalınma anı olduğunu önceden bilmesem zannedeceğim ki basbayağı anahtarla çalıştırıp gidiyorlar. Bu kadar gelişkin gereçleri varsa motosikletleri boşa koruyoruz aklımız sıra. Anahtarı üstünde bırakıp gitsek aynı şey :(

Polise mobese kayıtlarını sunduğunuzu yazmışsınız. Bu görüntülere nasıl eriştiniz? Bu tür durum yaşarsak, mobese görüntülerini veren bir merkez var mı?

Tekrar geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar