Günübirlik Muş Varto Gezisi

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Bingöl Karlıova da bütün hafta yağmur yağdı.Bu gün sabah uyandığımda hava acık ve sıcaktı bende fırsat bu fırsat deyip kısa bir gezi yaptım.
Muş Varto da alabalık tesisi var, sevdiğim bir mekan.
gezi rotası(yaklaşık 50 km)
XWvp07.jpg
[/url][/IMG]
Yoldan ilk fotoğraf. gökyüzü bulutlarla kaplanınca yağmura yakalanmamak için dua ettim.
59dXEA.jpg
[/url][/IMG]
qqYpQV.jpg
[/url][/IMG]

Yolda bir kaç yerde durup fotoğraf çekiyorum. Dağ ve yeni yeni yeşillenen çayırlar ve otlayan koyunları görünce keyfim geliyor.

7mkdWr.jpg
[/url][/IMG]
Buralarda tabiat yeni uyanıyor.
rLQpXz.jpg
[/url][/IMG]
Varto alabalık tesisleri iki dağın arasında ve yanı başında güzel bir dere akan güzel bir mekan. Güzel bir öğle yemeğinden sonra geri döndüm.

Karlar yeni eridi bu sebeple dereler gür ve bulanık akıyor.
LPaN8z.jpg
[/url][/IMG]
Alabalık havuzları
1PyBab.jpg
[/url][/IMG]
b85pZn.jpg
[/url][/IMG]
gl5pvQ.jpg
[/url][/IMG]
Varto ilçe merkezi.
A2mNNQ.jpg
[/url][/IMG]
Şimdiye kadar yaptığım motosiklet yolculukların hemen hemen tamamını yalnız yaptım. Yalnız yolculuk yapmanın en buyuk sıkıntısı kendi fotoğrafını çekme olayı.
9X4AWO.jpg
[/url][/IMG]

NOT: bu küçük gezi sırasında motosikletimin yeni değiştirdiğim yağını test etme fırsatım oldu. Daha önce kullandığım yağ İpone 10/40 tam sentetik yağdı çok memnundum vites geçişleri çok harikaydı. Yeni koyduğum yağ Yamalube 10/40 tam sentetik yağ. hiç memnun kalmadım, vites geçişleri sertleşti özellikle 2. ve 3. viteslerde sıkıntı yaşadım. yağın bu kadar fark edeceğini hiç tahmin etmezdim. Eve gelir gelmez ilk işim ipone tam sentetik yap sipariş etmek oldu,gelir gelmez değiştireceğim.

Bende seningibi genelde yalniz gezerim , kendi fotolarimi cekerken genelde tripot kullaniyorum , bu kendi fotografini cekmenin en kolay yolu, motorun yeni galiba, kazasiz kullan insallah, gezini begendim ve devaminin gelmesini dilerim .saygilar...

Motosikleti
Dominar D250
Çok güzel bir gezi olmuş, Tebrikler. Selamlar İzmir'den

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Güzel bir gezi olmuş.
Paylaştığın için teşekkürler. :cat:

Kısa ama güzel bir gezi olmuş.Bende 4 yıldır yanlız geziyorum..Gerçekten resim çekmek koly değil,özelikle uzun yolda.Artık zorda olsa resim çekmeye karar verdim,albüm oluşturmak istiyorum.İlerde yaşlanınca,güzel anı olur..Kazasız,belasız nice güzel geziler dilerim kardeşim.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anlatım ve resimler çok güzel
güzel bir gezi olmuş

Oh afiyet olsun.
Güzel gezi olmuş.
Teşekkür ederim.
Oraları hiç görmedim ben. Belki başka görmeyenler de vardır. Gezilerinizi bolca fotoğraflayıp böyle koymanıza minnattar kalırım.
Devamını bekliyoruz.
Sevgiler

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
tekerinize sağlık oralarda olup o yollarda gitmeyi isterdim..

tuncelide askerlik yaptım munzur gölünü seyrettim hep ama hiç gezemedik tabi. yanlız bahar gelince öyle bir yeşeriyor ki insan gerçekten hayret ediyor. Gerçekten mucizevi. Fotoğraflar çok güzel tekerine sağlık

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Oh afiyet olsun.
Güzel gezi olmuş.
Teşekkür ederim.
Oraları hiç görmedim ben. Belki başka görmeyenler de vardır. Gezilerinizi bolca fotoğraflayıp böyle koymanıza minnattar kalırım.
Devamını bekliyoruz.
Sevgiler
Teşekkür ederim. Elimden geldiğince gezip fotoğrafları yayımlayacağım. Biraz zaman sıkıntısı var Burada karlar nisan ayında eriyor bende haziranda okullar tatile girmesi ile buradan ayrılıp Kocaeli ye gidiyorum. Daha önceleri yaptığım gezilerle ilgili toplu bir fotoğraf paylaşımı da yapacağım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------

tuncelide askerlik yaptım munzur gölünü seyrettim hep ama hiç gezemedik tabi. yanlız bahar gelince öyle bir yeşeriyor ki insan gerçekten hayret ediyor. Gerçekten mucizevi. Fotoğraflar çok güzel tekerine sağlık
Buralarda bahar bir başka oluyor. her yer yemyeşil hava çok berrak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar