Günübirlik Konya-Kestel Koruluğu Gezisi------Bol karlı buzlu---

23 ARALIK günü hava durumuna baktık 24 ve 25 aralık günleri hava 10 derece civarlarıydı..Benim motor çarsıdaydı 16 km uzakta üşenmedik atladık dolmuşa gittik aldık Safayla..

Sabah 10.30 buluştuk benzin ve market alışverişi ardından yola çıktık..

yolda ara ara kar vardı pek takmadık..fakat şu kareyle işler değişti..ben bu yolu biliyorum..varış noktamıza daha 3-4 km filan var..yol komple kar-buz :)

zor yollar pampa..safa az sonra düşecek :)

o kadar karda buzda nasıl lastiğim patladı anlayamadım

odun toplama vs

bunlar keyif anları

toplu fotoğraf :D :D :D :) :)

BİTTİ..görüşmek üzere.. :)

Karda çıkılmaz, gezilmez diyenlere inat güzel gezmişsiniz. Kendi sürüş tecrübenize (ki ben şahsen yeni başlayan biri olarak karda yola çıkabileceğime inanmıyorum henüz), yol arkadaşlarınıza, motorunuza ve ekipmanınıza güvendikten sonra; tedbirli olduktan sonra; karda da gezilirmiş! Arada yatırmışsınız motoru; geçmiş olsun. Fotoğraflar harika!

Özet olarak, şimdi böyle gidip gelip fotoğraflar koyuyorlar ya; insanın canı çekiyor :) Havalar ısınsın biraz daha benim için... :)

mevsimine uygun harika bir gezi olmuş,bu güzel fotolar ve bu güzel gezi için sizlere teşekkür ederim,saygılar.

MCV

Helal olsun ,kar kış demeden gezilere devam.Karda teker patlamasıda ilginç olmuş doğrusu.
Paylaşım için teşekkürler.

Harika bir gezi olmuş. Yolları görünce monitör başında dahi biraz irkildim ancak üstesinden gelmişsiniz :)
Paylaşım için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar