Koruma demiri.
Motosikletiniz yan yattığında ayağınıza, bacağınıza yük binmeyecek şekilde geniş bir koruma demiri taktırın.
Topuz falan ancak karenajlarınızı korur muhtemelen ...
Tek silindir hava soğutmalı motosikletlere koruma demiri rahatlıkla takılıyor...
Radyatörlü bir modele geçtiğimde de (sıvı soğutmalı) bir şekilde koruma demiri taktırmanın yolunu bulurum diye düşünüyorum...
Motosikletinizin yan yatması durumunda dizinize nasıl bir yük bineceğini görmek için yumuşak bir zeminde gerekiyorsa arkadaşlarınızdan da yardım alarak motosikletinizi usulca bir tarafa yatırın... Bacağınıza yük biniyorsa, şekil mi önemli bacak mı tekrar bir düşünün derim ...
Bizim bu forumdan İrfan Usta var; irf moto, her motosiklete koruma demiri vb. üretim yapıyor...
Çok tırt duruyor niyeyse.Bunun yerine YDS almak daha mantıklı bence
400TL mir:
Scoyco. 400TL.
Korumaları, garantisi, distribütörü var mı?
400TL. Scoyco.
4Riders, Forma, Rockwell tercih ederdim ben o paraya.
Dediğin botları tasarımı ofsayt
Yaz kış yds diablo 11 kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Ama aynısını her koruma için söyleyebilirsiniz. Sonuçta bir durumda işe yarıyor hepsi. Mesela "hörgüçlü deri tulum ve boyunluk kullanmayanlari anlamıyorum" gibi.
Günlük kullanım için çizgiyi bir yerden çekmemiz gerekiyor. Bazı durumlar için de çizme gayet tabii dışarıda kalabilir.
Korumalı bir botun bez ayakkabıdan tabii ki farkı var. Çizme tabii ki daha korumalı ama bot ta faydasız değil.
Bu arada deri delinmelere karşı koruma sağlamaz zaten, sürtünmeye karşı sağlar. Delinmeyi anca sağlam bir zırh engeller. Ki birçok botun ucu ve bilek arkası, ve bilek içi sert koruma içerir.