'09 Honda Cbr 600'ün bu renk seçeneği Türkiye'de tüketiciye sunulacak mı ?
Maalesef bu renk seçeneği Türkiye'de satılmıyor...
'09 Honda Cbr 600'ün bu renk seçeneği Türkiye'de tüketiciye sunulacak mı ?
Cbr 600 ' ün arkada duran mavi jantlı modeline bayılıyorum..
Bence denemekte fayda var. Alıp görmeliyim. Yada kiralanabiliyorsa 1, 2 hafta denemek lazım. Her şarta uygun bir motosiklet elbette supersport olmayabilir ama sınırları zorlayarak elde edebileceklerime şaşmamız bazen gerçek olabilir.[/QUOT
Eğer seviyorsanız, katlanırım diyorsanız (maddi manevi) günlük olarak bir tır bile kullanılabilir! Aslında tamamen sizin zevkiniz ile alakalı bir durum. Süpersport bir motoru gerçekten seviyorsanız, onun belinize ve bileklerinize vereceği ağrıları hissetmezsiniz bileSüpersport kullanıcıları şikayetçimidir motorlarından? Sanmıyorum:mrgreen:
Maalesef bu renk seçeneği Türkiye'de satılmıyor...
değerli arkadaşlar ben ş.içinde 125 cc yi en ideali diyorum.arkadaşım 250 cc chopper aldı bende 125 cc mondi uag aldım.aklımı seveyim.90 krş yakar hafif dinamik her yola gelir ve ş.içinde her yere girer + 1600 herkese tavsiye ederim büyük motor adamı yoruyor be abi...!
Mesjınızı pür dikkat okudum vakit ayırdığınız için gerçekten teşekkür ederim. Fikirler ve tecrübeleri paylaşmak çok önemli.
Yazınızla ilgili sadece R6 ile CBR600 tercihi arasındaki kısma yorum yazacağım.
Şimdi rahatını bi tarafa bırakalım ve şu iki fotoğrafa bakıp, R6 mı yoksa Cbr600 mü bir kez daha düşünelim
.
![]()
Bir de şöyle bir model var Konica Minolta'nın dışında.Bu model Türkiye'de var mı acaba? :silent: