güngörende 2 ayrı patlama

arkadaşlar güngörende 2 ayrı patlama meydana gelmiş.13 ölü 140 kadar yaralı var:pr:

allah belalarını versin bu şerefsizlerin masum insanların canına kıydılar

artık evden dışarı çıkmaya korkar hale geldik:farao:

Allah terörün belasını versin :pr::pr::pr::pr: silahsız, masum insanları öldürmekle ne geçecek ellerine :pr::pr::pr::pr::pr:

GKN

bende şimdi haber kanallarından birinde izledim, doğuda iplerini çekiyoruz ya dikkati buraya çekmeye çalışıyolar..
allah belalarını versin, şerefsizler..
ölenlere allahtan gani gani rahmet diliyorum...

allah belalarını versin demekten öte bişey diyemiyorum...
sinirden öfkeden ve üzüntüden uykum kaçtı...hiç yere giden canları düşündükçe lanet okumak dışında hiçbişey yapamıyorum ....

arkadaslarim oturuyo. ulasamiyorum butun telefonlar cekmiyo
allah kahretsin ya :pr::pr:

Can, onlara göre harcanması kolay bir maddiyat. Korku ve açlık içinde yaşayanlara bakın, ne kadar çok var! Yarın ne olacak kim biliyor? Dünyada cehennemi yaşatmaya hakları yok bizlere... Belki de Allah'ın her yerde oldugunu unutmuşlardır..? Yapacakları hiç bitmeyecek mi? Tabii bitecek... O'na hesap verecekleri gün kaçacak delik arasın adiler!..

Arkadaşlar bende güngörende oturuyorum 25ten fazla ölü varmış ne yazıkki :pale:

Bende şimdi izledim haberi

Garibe vurmak kolay tabi şerefsiz herifler orduya kafa tutsunlar

Ölenlere allahtan rahmet diliyorum

ya gidenler arkadaşlar biten hayatlar...istedikleri bu zaten acıyı ve korkuyu heryere salmak...hepsine lanet olsun....

Bu bombayı patlatanlar ın Ta annnalarını bacılarını sülalerini Ta hepsi Aynı bu ibnelerinn..!

Son düzenleme:
Allah belasını versin bu şerefsizlerin, ölenlere rahmet eylesin kalanlarına sabırlar versin :(

Son düzenleme:
wersin ya bu yapılır mı masun insanlar ölüyor haysiyet yoksunu mahluklar bunlar

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Haberleri ben de izledim ve cok kotu hissettim kendimi.
Herseye tum cabalara ragmen bu ulkede insanlar irkciliktan uzak, bir bayrak altinda ve tek bir parca bolunmemis toprak ustunde huzurlu bir sekilde yasamak istiyor. Vatanini milletini devletini seven bu insanlara, bu halka kimsenin gucu yetmez!

Hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allahtan rahmet dilerim. Yakinlarinin basi, basimiz sagolsun!

benimde abim güngörende evdekiler arayıp patlamayı söyler söylemez aradım ulaşamayınca çok korktum neyseki bişeyleri yok Allah ıslah etsin bu şerefsizleri son çırpınışları olur inşallah

ölenlere allah rahmet eylesin yaralılarada acil şifalar diliyorum.
yapılan eylem için diyecek birşey yok kansız heryerde kansız:farao::farao::farao:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ülkemin karışmasından, masumların ölümünden çıkar umanların, Allah belasını versin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar