Güneye Sürüyoruz...

Şükür sonunda askerlik bitti ve motoruma kavuştum.Bi aksilik olmazsa Kuba CG 150 Sport ile pazartesi günü Burdur/Altınyayla'dan Alanya'ya gideceğim iş aramak için.Yanlız uzun yolculukları hep yazın yaptım pazartesi günü(04.03.2019)tahmini hava sıcaklığı hissedilen 14-15 derece olacakmış.Motorsiklet montu ve pantolondan ayrı vücudu sıcak tutmak için ne giyilebilir tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Böyle havalarda sürmenin püf noktalarını söylerseniz daha çok sevinirim :)

Gideceğim Güzergah

Termal içlik, yünlü çorap ve kışlık eldiven. Bunlarla 0 dereceye kadar götürür.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:50 ----------

Edit: benim motosiklet montum deri ve pantolon tech90 city. Rüzgar geçirgenlikleri biraz az ve montun ekstradan içliği takılı. Bunlar unutulmamalı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:50 ----------

Edit: benim motosiklet montum deri ve pantolon tech90 city. Rüzgar geçirgenlikleri biraz az ve montun ekstradan içliği takılı. Bunlar unutulmamalı.

Sağol teşekkür ederim :)

Walla ben orada olsaydım, çoktan gitmiştim. Siz gençler gazı biraz geç alıyorsunuz. Güneş üstünüzdeyken sürün. Bu mevsimde güneşi kaybederseniz, soğuktan donarsınız...

Montun fermuarlarının arasından rüzgar giriyor ve üşütüyor. Bugün evden çıkarken birden laminant parke yapılırken altına serilen, incecik köpük türü malzemeden kalan bir parçanın dolapta olduğunu hatırladım. Hemen küçük bir parça kesip kazakla içlik arasına koydum.

Ne yalan söyliyeyim rüzgardan göğsüm üşümedi bugün.

Montun fermuarlarının arasından rüzgar giriyor ve üşütüyor. Bugün evden çıkarken birden laminant parke yapılırken altına serilen, incecik köpük türü malzemeden kalan bir parçanın dolapta olduğunu hatırladım. Hemen küçük bir parça kesip kazakla içlik arasına koydum.

Ne yalan söyliyeyim rüzgardan göğsüm üşümedi bugün.

Belimden ameliyatlı olduğum halde ss süresin var bugünlerde. Sırf rüzgar yemekten baktığım için. Basıp hemen istediğüm yerde olup, günün tadını çıkarmak için :)

2 kat alt-üst içlik,2 kat çorap,balaklava,yağmurluk,motorsiklet montu,polar boyunluk yeterli gelir sanırım diye düşünüyorum peki eldivenlerim yazlık bunun için ne yapabiliriz, bir öneriniz var mı?

2 kat alt-üst içlik,2 kat çorap,balaklava,yağmurluk,motorsiklet montu,polar boyunluk yeterli gelir sanırım diye düşünüyorum peki eldivenlerim yazlık bunun için ne yapabiliriz, bir öneriniz var mı?

Eldiven sıkıntı. Ellerini hissetmezsin. Sıkıntı olmuş. 2 hafta daha bekleyin siz en iyisi. O zamana kadar istanbuldan Ege’ye ineceğim zaten. Oradan gazlanıp Alanya'ya giderim ben :p

Şaka bir yana yazlık eldivenin içine poşet takarsınız ama sıkıntı. Elleriniz mahvolur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar