Güneydoğu turu

Herkese selamın aleyküm dostlar 10 ağustos cuma aksamdan 16 günlük bir ğüneydoğu turu plan lıyorum motor cbf 150 yanıma yoldaş aranıyor..
Not; böbrek avcısı değilim 😃😅

Motosikleti
BWS 100
Böbrek avcılığını boşver.
Sen Böbreğe dikkat et hocam.
Urfa'da heralde 2 GS'ci abimizi para için kaybetmişlerdi bir kaç sene önce.

Sizin adınıza çok sevindim. Diyarbakır’a uğrarsanız mutlaka Çermik ilçesine uğrayın. Ben orada değilim ama ailem orda misafir ederiz. Hemde Çermik’i görmüş olursun kaplıcası felanda var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

Böbrek avcılığını boşver.
Sen Böbreğe dikkat et hocam.
Urfa'da heralde 2 GS'ci abimizi para için kaybetmişlerdi bir kaç sene önce.

Bu tür olaylar her yerde oluyor. Ona bakarsan İstanbul’da yaşamamız aptallık.
Bırakın gitsin gitsin de görsün misafir perverliği hoş görüyü. Hatta ben arkadaşın yerinde olsam köylerine kadar giderim.

Sizin adınıza çok sevindim. Diyarbakır’a uğrarsanız mutlaka Çermik ilçesine uğrayın. Ben orada değilim ama ailem orda misafir ederiz. Hemde Çermik’i görmüş olursun kaplıcası felanda var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

Bu tür olaylar her yerde oluyor. Ona bakarsan İstanbul’da yaşamamız aptallık.
Bırakın gitsin gitsin de görsün misafir perverliği hoş görüyü. Hatta ben arkadaşın yerinde olsam köylerine kadar giderim.
Gerçekten misafirperverliğine bişi diyememde o yollarda 150 cc ile gitmek bana mantıklı gelmiyor. Aslında 150 cc ile tır vs gibi araçların geçtiği otoban çevreyolu gibi yollarda gezmek mantıklı değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar