güney kuzey Türkiye

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Karadenizi birkez daha görmek istiyordum orhan gardaşımda beraber gidelim dedi. Ama adana ve adıyamana uğraması gerekiyormuş.Tabii ki mesele yol yapmak olunca çıktık yola. İzmitte yağmurlukları giymek zorunda kaldık zaten yolda gördüğümüz yağmurda o oldu.

rotamız bu şekilde gerçekleşti. 8. gün istanbula tekrar döndük

ploUjudCj

poF5WLdgj

İlk gecemizi gölbaşında çadırda geçirdik.Sonraki durağımız Tuz gölü oldu. Kesinlikle güneş gözlüğü olmadan tuz üzerine çıkmayın nerdeyse gözlerimiz gidecekti :)

pnzLEFIyj

pnCJOLjbj

pl5nxZLej

Yakınından geçip te şehidimiz ömer halis demirin kabrini ziyaret etmemek olmazdı tabii ki

pmt1Ob5Cj

pn5PNFd7j

Sonraki durağımız Adana Pazar günü kebapçılar hep kapalı nedense bizde yol üstünde börek yedik :)Zaten iş için gelmiştik çok durmadık sıcakta

pmTirEHCj

O gece gölbaşı kasabasında mescit palasta kaldık

pmQNseCHj

Adıyamanda Arkadaşın zincir ayarı ve yağ bakımını yaptırdık. Keşke istanbulda da böyle cana yakın servisler olsaydı.İşcilik ücreti almadılar. Bu kadar yani.Orada 2 arkadaş bize katıldı. Adıyamanlı kardeşlerimiz sağolsun hem gezdirdi hem ağırladı bizleri

pmYavKtLj

poU2ICEMj

plRY4Mgbj

plq031yTj

O gece ''Haydaran'' diye bir yerde kaldık.Şelale soğuk su herşey dörtlüktü.

Sonra Malatyadan sivas Kangal balıklı kaplıca divriği ulu camii(kapalıydı tadilat var) ve oradan kemaliye taşyola sürdük

pnaWnKfkj

pm6vLUY4j

pnZvGte0j

Taşyoldan önce istanbuldan geziye 1 kişi daha katıldı.!' Saatte İstanbul Erzincan yolu geldi. Irmak kenarında geceleyip oradan Taşyol geçişini yaptık

poQF2YmSj

pmqoGrb4j

plsalBmwj

pnN2WCN0j

Sonra Erzincan üzerinden Bayburt ve hayalimdeki yol SOĞANLI GEÇİDİ....ve sivas üzerinden dönüş

pos2IHDGj

pouYRSBQj

posEGIYbj

plAWQmYFj

plQqFfz9j

pl7kw01uj

pok2h4I0j

pl8fdOEfj

plVN11EWj

pnh7gYsoj

plydo4A3j

pnomxFNCj

Macera dolu süper bir gezi olmuş. Elinize ve emeğinize sağlık. Bayburttaki yol sanırım dünyanın en tehlikeli geçişi. Ciddi macera yaşamışsınız. Paylaşım ve anlatım için teşekkürler. Selamlar.

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Macera dolu süper bir gezi olmuş. Elinize ve emeğinize sağlık. Bayburttaki yol sanırım dünyanın en tehlikeli geçişi. Ciddi macera yaşamışsınız. Paylaşım ve anlatım için teşekkürler. Selamlar.

Teşekkürler aslında çok ta aman aman değil. Biraz dikkatli olmak ve mümkünse tek gitmemek lazım. Ama risk almaya değer doğrusu

Moderatör
Biz de diyoruz, forumda hararetli tartışmalar niye azaldı, meğer Ahmet emmi tura çıkmış :)
Güzel bir gezi olmuş, kazasız belasız nice gezileriniz olsun.

Ahmed emmi eyi gezmişin. Yolun açık olsun. Erzuruma da uğrayaydın bir cağ kebabı yerdin :)

Abi paylaştığınız için teşekkürler. Bende bayram ve sonrasında bir ay kadar Karadeniz'de olacağım. D-915 ten geçme planım var. Geçen Engin Şenses'te gitmişti Ona'da sordum. Size de soruyorum. Ufak teker scooter ile nasıl olur? Son durum nedir? Geçebilir miyim? Bi de köpek ile karşılaştınız mı o yol boyunca?

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Abi paylaştığınız için teşekkürler. Bende bayram ve sonrasında bir ay kadar Karadeniz'de olacağım. D-915 ten geçme planım var. Geçen Engin Şenses'te gitmişti Ona'da sordum. Size de soruyorum. Ufak teker scooter ile nasıl olur? Son durum nedir? Geçebilir miyim? Bi de köpek ile karşılaştınız mı o yol boyunca?

Biraz zor olur. Altını vurmadan çok dikkatli geçmenizi lazım. Zemin sağlam ama yer yer gevşek yerler de var. Ben olsam düşünürüm birazcık

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:39 ----------

Biz de diyoruz, forumda hararetli tartışmalar niye azaldı, meğer Ahmet emmi tura çıkmış :)
Güzel bir gezi olmuş, kazasız belasız nice gezileriniz olsun.

Yeni birşeyler yok ki aynı şeyler dönüp duruyor. Belediye seçimlerinde canlanır biraz 😂😂😂

abi sen fena halde abdurrahman dilipak'a benziyorsun ya. akrabalık var mı?

bir ikincisi kemaliye demek hicap duyulacak bir şey değil. kemal olmasaydi aleksandiriye diyecektiniz, belki bu hoşunuza giderdi.

kemal gibi adamlar ardımızı topluyor işte, fena mı? müstemleke şekilde yaşamak daha mı iyi?

Son düzenleme:
Yıllardır hayalini kurduğum motosiklet ile türkiye turu okudukça keyifli iyice heveslendim 6 aylığına iş için afrikaya geldim kış ortası türkiyeye dönüş yapıp tur hazırlıklarına başlıycam muhtemelen ilkbahar gibi yola çıkmayı düşünüyorum motorum iron883 tecrübem yok sayılacak kadar az bi heves ettik aldık bu motor ile bu turu gerçekleştirebilir miyim ? Şimdiden teşekkürler keyifli sürüşler

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901

bir ikincisi kemaliye demek hicap duyulacak bir şey değil. kemal olmasaydi aleksandiriye diyecektiniz, belki bu hoşunuza giderdi.

kemal gibi adamlar ardımızı topluyor işte, fena mı? müstemleke şekilde yaşamak daha mı iyi?

Sagolasın iyi adama benzettiğin için. bizim için farketmez ama oranın yerlisi Eğin diyorsa öyle demek daha doğru gibi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------

Yıllardır hayalini kurduğum motosiklet ile türkiye turu okudukça keyifli iyice heveslendim 6 aylığına iş için afrikaya geldim kış ortası türkiyeye dönüş yapıp tur hazırlıklarına başlıycam muhtemelen ilkbahar gibi yola çıkmayı düşünüyorum motorum iron883 tecrübem yok sayılacak kadar az bi heves ettik aldık bu motor ile bu turu gerçekleştirebilir miyim ? Şimdiden teşekkürler keyifli sürüşler

Yeterli cesaret olunca insanın yapamayacağı şey olmaz. Ben tek gidecektim arkadaş gelmese idi. Güzel olur gidin memleketin güzelliklerini yerinde görün :)

sen ne diyon la kendi kendine?
git bi gez-dolaş, hava al, gereksiz bi gerginlik gördüm cildinde.

sen ne diyon la kendi kendine?
git bi gez-dolaş, hava al, gereksiz bi gerginlik gördüm cildinde.

kemal gibi adamlar diyorum, ardımızı topluyor diyorum. yanlış mı diyorum?

yakup kadri'nin 'yaban' romanını oku. aklın çıkar. düşman askerine yardım edin diye uçaklardan kağıt atilirmis. kafir kemal'e engel olun diye bildiri dağıtılırmış. köyün en zengini ve hocası düşman eskerine yol gösterirmiş. hemi de angara/haymana'da. inanılır gibi değil!

Son düzenleme:
kemal gibi adamlar diyorum, ardımızı topluyor diyorum. yanlış mı diyorum?

yakup kadri'nin 'yaban' romanını oku. aklın çıkar. düşman askerine yardım edin diye uçaklardan kağıt atilirmis. kafir kemal'e engel olun diye bildiri dağıtılırmış. köyün en zengini ve hocası düşman eskerine yol gösterirmiş. hemi de angara/haymana'da. inanılır gibi değil!

hacı ne kemal'i ne kılışdar'ı, git bi yüzünü müzünü yıka,
sen de klavyeden memleketi kurtaranlar kervanına iştirak ettin.
bravo, ha gayret.
az kaldı kafayı yemenize :mrgreen:

hacı ne kemal'i ne kılışdar'ı, git bi yüzünü müzünü yıka,
sen de klavyeden memleketi kurtaranlar kervanına iştirak ettin.
bravo, ha gayret.
az kaldı kafayı yemenize :mrgreen:

kilisdar demiyorum la Mustafa Kemal Atatürk diyorum.

kilisdarin ne olduğunu zaten son kurultay mevzusundan sonra herkes gördü. koltuk sevdalısı çıktı ya la adam.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Güzel gezmişsiniz. Ellerinize sağlık. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar