Güneşli Bir Pazar Günü & Benim Hâlim

Bi öğretmen olaraktan görevimi yaptım abicim. Topiğine girip kulağını çektim onun. Merak etme :p
Diline ve klavyene sağlık.. Adı üstünde ÖĞRETMEN.:cat:.. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin.:salut:... Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp yaw..
"Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" diye boşuna söylememiş Rabb'ımın GÜLÜ..:rendeer:

peki abi farzet 2. dediğin akü ölmüş...peki rampa aşağı 2 ye takıp salıp vurdurarak çalıştırsan nolur...yani çalışırmı...sonucta akünün görevi ilk hareketi verme...motor çalışırsa akü tekrar kendiliğinden dolarmı...

Profesörüm Pandam,
Motor sağlıklı durumda ise yokuş aşşağı sallayıp Vurdurma dediğimiz işlem ile çalıştırılabilir. Bir kere çalıştımı da servise kadar gidebilir. Tabi her motor için geçerli değil ama bizim motorlarımızda genelde böyledir. Hatta bir örnek vereyim, benim arabanın aküsünü başka bir akü ile destekleyip çalıştırmaya kalktım. Motor çalıştı ama o anda kablolardan çıkan spark aküden yayılan hidrojeni ateşledi ve akü parçalanıp adeta yok oldu. Ben şükür yaralanmadım. Servise kadar da motoru stop etmeden 20 km gittim, araçta hiç akü yokken:)

abi çok büyük geçmiş olsun vallah ben olsam kafayı yerdim hava güneşli tam binim gezim derken motor çalışmıyor :pr: neyse abi sen yeni aküyü taktıktan sonra güzel pazar fotolarına bakarız :rendeer:

Profesörüm Pandam,
Motor sağlıklı durumda ise yokuş aşşağı sallayıp Vurdurma dediğimiz işlem ile çalıştırılabilir. Bir kere çalıştımı da servise kadar gidebilir. Tabi her motor için geçerli değil ama bizim motorlarımızda genelde böyledir. Hatta bir örnek vereyim, benim arabanın aküsünü başka bir akü ile destekleyip çalıştırmaya kalktım. Motor çalıştı ama o anda kablolardan çıkan spark aküden yayılan hidrojeni ateşledi ve akü parçalanıp adeta yok oldu. Ben şükür yaralanmadım. Servise kadar da motoru stop etmeden 20 km gittim, araçta hiç akü yokken:)

abi valla lafı ağzımdan aldın...şincikte aküsüz motoru çalıştırabilirmiyiz diye soracaktım...cevabı vermişin...sağol...yani demekki akü olmazsa olmaz diye birşey yok...

..................................................................
.
B]

Son düzenleme:
abi valla lafı ağzımdan aldın...şincikte aküsüz motoru çalıştırabilirmiyiz diye soracaktım...cevabı vermişin...sağol...yani demekki akü olmazsa olmaz diye birşey yok...

ne yani şimdi bize akülü araba, motosikletmi satıyorlar? bunlar benzinle çalışmıyormu yaa :silent: (recep ivedik ) :queen::queen:

abi herzamanki sorunu çözmüşün yoluna devam etmişsin helal olsun :rendeer:

Ula bu hortlamış....

O yazdan kalma bir kıştı..

Şimdi günlük güneşlik ortalık...Dert yok tasa yok...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam niye kendi ekseninde dönüyon kendini benzinliğin uydusumu sanıyon..:mrgreen::mrgreen:

dünyanın uydusu ay dır..:mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar