- Konu Yazar
Güneşli Bir Pazar Günü & Benim Hâlim(YENiLENDi)
Arkadaşlar sabah uyandığımda bugünün pazar ve havanında güneşli olmasını fırsat
bilerek 15 gündür binmediğim makinamla şöyle damarlarıma kadar rüzgarı hisetmek istedim...Motoru garajdan çıkardım..Tüm kontrolleri yaptıktan sonra ateşleme düğmesine bastığımda akünün almadığını gördüm...1-2 deneme...Malesef tık yok..Bende arabamızın aküsünden takviye yaparak çalıştırmayı denedim. Oldu da..Çalıştı fakat aküler arası takviye kablosunu çektiğimde tekrar çalıştırmak istedim..Yok kardeşim akü inatlık yapıyor çalıştırmıyor..Takviyeli çalışıyor fakat çıkarınca takviyesiz akü almıyor. Benim bildiğim 2 sebep vardı..
1..) Akü şarj almıyor..(akü bitik---akü kalp krizi geçirdi..)...
ya da,
2..) Şarj dinamosunda problem var...Şarj dinamosu calışmıyor..
Sizden ricam bunların dışında bir problem olabilir mi...
Ateşleme var..Takviyeli çalışıyor ama takviyesiz kendi aküsüyle çalışmıyor işte..
.
.
Arkadaşlar sabah uyandığımda bugünün pazar ve havanında güneşli olmasını fırsat
bilerek 15 gündür binmediğim makinamla şöyle damarlarıma kadar rüzgarı hisetmek istedim...Motoru garajdan çıkardım..Tüm kontrolleri yaptıktan sonra ateşleme düğmesine bastığımda akünün almadığını gördüm...1-2 deneme...Malesef tık yok..Bende arabamızın aküsünden takviye yaparak çalıştırmayı denedim. Oldu da..Çalıştı fakat aküler arası takviye kablosunu çektiğimde tekrar çalıştırmak istedim..Yok kardeşim akü inatlık yapıyor çalıştırmıyor..Takviyeli çalışıyor fakat çıkarınca takviyesiz akü almıyor. Benim bildiğim 2 sebep vardı..
1..) Akü şarj almıyor..(akü bitik---akü kalp krizi geçirdi..)...
ya da,
2..) Şarj dinamosunda problem var...Şarj dinamosu calışmıyor..
Sizden ricam bunların dışında bir problem olabilir mi...
Ateşleme var..Takviyeli çalışıyor ama takviyesiz kendi aküsüyle çalışmıyor işte..
.
.
Son düzenleme: