Gunes Vizorsuz Kask Icin Cozum

Daha once siparis verdigim ile ilgili baslik acmistim, polorize klipsli gozluk geldi 30 tl resimler ekte, hic fena olmadi..

Son düzenleme:
Ucuz dandik güneş gözlüğü kullanılmasını tavsiye etmiyorum. Hiç bir göz doktoru da etmez. Çünkü güneş ışınlarını göze dik bir şekilde gelmesini neden oluyor siz her ne kadar bunu güneşten koruyor diye düşünsenizde. Uzun süre kullanımlarında kör olma, katarak gibi ağır hasarları oluyor. Ben söyledim karar size kalmış...

Ucuz dandik güneş gözlüğü kullanılmasını tavsiye etmiyorum. Hiç bir göz doktoru da etmez. Çünkü güneş ışınlarını göze dik bir şekilde gelmesini neden oluyor siz her ne kadar bunu güneşten koruyor diye düşünsenizde. Uzun süre kullanımlarında kör olma, katarak gibi ağır hasarları oluyor. Ben söyledim karar size kalmış...
Peki kasklara entegre güneş vizörleri hakkında ne diyeceksiniz? Bence çok dandik bakalit bir malzeme.
O zaman en iyisi numaralı bir güneş gözlüğü kullanmak olacaktır.

Arkadaslar bu aparat ince film seklinde bu yuzden uygun fiyatli daha oncede kullandim hic sorun yasamadim hatta fazlasiyla clear bir goruntu veriyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar