güneş parlamasına son: super-visor

kaskları araştırırken nette buna rastladım. güneşe doğru giderken vizörde çıplak göze göre çok fazla yansıma oluyormuş. adamlar da bunun için aparak geliştirmişler.
okuduğum birkaç yorum çok iyi diyor.
güneş ışığını kesmesi yanında sesi ve kaskın sallantısını da azaltıyormuş.
closeup.jpg

ilgilenip daha fazla bilgi almak isteyenler:
http://www.super-visor.com/index.html

Son düzenleme:
Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ya water bende bu güneş için napsak diycektim.vizöre siyah filmmi kaplatsak diye sorcaktım.sen yetiştin.bakalım neymiş bu icat

bu aralar ne soracaksan öncesinde ben yazıyorum galiba. yoksa sen bana zihin kontolümü yapıyorsun?

Arkadaslar ben gittim 7 ytl ye siyah visor aldim kaskima muhtesem bir sey. Gunduz hic derdim yok. Gecede arabalarin farlarini filtre ediyor hic gozumu almiyor. Tavsiye ederim , hemde cok havali duruyor.

orası öyle ama kullananlar bundan memnun. ben de siyah vizör alacağım :)
siyah kask siyah vizör, kesin beyaz airbrush yaptırmam lazım, yoksa gece kimse görmez valla

hehe:) ben de siyah kask+siyah vizör alcam.
daha bi karizma oluyo, üstüne de air brush dediğin gibi:cat: :queen:

fosforlu airbrush yapılıyor mu acaba? siyah kaskın en kötü dezavantajı gece sürüşü. kask siyah, mont siyah, motor siyah. bi tek far ve arka stop lambasına güvenip çıkacağız artık.

ben montu siyah almıcam o yüzden, hem yazın da sorun olur siyah mont. mavi falan düşünüyorum.
fosforlu airbrush olur mu bilmem ama şu fosforlu renkler var yeşil pembe falan.
onlardan yaptırırsın, yakışır sana:queen:

Arkadaşlar ben deri montun üzerine hani şu polislerin ya da çöpcülerin üzerlerine giydikleri dikkat işaretli airbrush lardan almayı düşünüyorum.İş kıyafetleri satan magazalarda var.Hem ucuz hem gece arabalar çok rahat görür hem de cebe sıgacak kadar ince ve küçük.Gündüz cebine koy gece çıkar giy.Olmamı yawwww

konu güneş parıltısından gece kendimizi göstermeye geldi ama hadi hayırlısı. internette kask için motor için stickerlar var, yol ışıklarında gördüğümüz malzemeden yapılmış. günışığında gayet normal desen gibi duruyor. ama karanlık ortamda ışık vurunca parlıyor. hatta adamlar siyah motorların görüntüsünü bozmasın diye siyah sticker yapmışlar, günışığında belli olmuyor ama gece ışık vurunca parlayıp kendini gösteriyor.

bende siyah vizor alayım diyodum ama akşamları nasıl olur diyodum kendimce cevap geldi sağolun arkadaşlar

water nerelerdesin yav:) (bu minimum karakter sayısı 50 mi olmuş:silent: )

arkadaslar benım kaskımda sıyah ve vızorumu sıyaha cevırmıstım zamanında. fakat sıyah vızor alacak arkadaslara tavsıyem,cok koyu almayın cunku hava kararmaya basladıgı anda gorusunuz % 60 lara kadar dusuyor.buda sıze rısk anlamına gelıyor.ben cok sey atlattım bu konuda,gece yerdekı su bırıkıntısı,cukurları bıle gormuyorsunuz..

kaskmvq8.jpg

Birisi water'ı çağırmış :). 3 kere "watercolours watercolours watercolours" derseniz (yani toplam 9 kez) ortaya çıkacağım :p.

bu ne ya eskiden Magrus minibus lerin onune takarlardı aynı ona benziyon koptum en iyisi cift vizor kask almak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar