sigara içmiyorum ve kesinlikle sigaraya karşıyım. Leş gibi kokuyorsunuz yanınıza yaklaşılmıyor. Keşke 70 lira olsa da asgari ücretin bir günlüğüne gelse kimse içemese.. sokakta, cafede çevresindekileri düşünmeden yakıyor ben senin leş kokulu bağımlı oldugun maddenin dumanını çekmek zorunda değilim
..sizler sigara içenleri zam ile tecrit ile cezalandıramazsınız.
...benim motor km de 26 kuruş yakıyor idi , sigara zammından sonra ben km'de motordan fazla yakmaya basladım :queen:
sigara içmiyorum ve kesinlikle sigaraya karşıyım. Leş gibi kokuyorsunuz yanınıza yaklaşılmıyor. Keşke 70 lira olsa da asgari ücretin bir günlüğüne gelse kimse içemese.. sokakta, cafede çevresindekileri düşünmeden yakıyor ben senin leş kokulu bağımlı oldugun maddenin dumanını çekmek zorunda değilim
Siz sigarayla beyninizi yemişsiniz şu yazdığınızı tekrar okuyup mantıklı mı mantıksız mı biraz düşününbu nasıl bir bakış açısı yahu! o zaman sizler de leş gibi gıdalar tüketip ter, nefes ve gaz yoluyla bizleri rahatsız ediyorsunuz diyeyim? iyi oluyor mu?
keşke temel gıda maddeleri 1.000 lira zamlansa da yiyemeyeseniz..
Bu ülkede sevindiğim tek zam haberi sigaraya yapılan zam. Sigara insanın sağlığını tüketir, yaşama sevincini alır, ülkenin sağlık harcamalarını artırır, dumanı ile havayı izmariti ile çevreyi kirletir, çalışanın verimini düşürür. 2004 de sigarayı bıraktım. Yaklaşık 10 yıldır da sigara içenleri işe almıyorum. Sigara içenin çay sigara molası bitmez. Onlar aşağıda "mola" verirken sigara içmeyenler enayi gibi çalışmaya devam ederler. Pis birşeydir sigara. Kendime yaptığım en büyük iyilik sigarayı bırakmaktı.
Elektronik Sigara ile ilgili bir probleminiz yoksa CV'mi nereye yollayayım ?
Siz sigarayla beyninizi yemişsiniz şu yazdığınızı tekrar okuyup mantıklı mı mantıksız mı biraz düşününkonumuz sigara kokusu ama yiyeceğe döndü
yiyecek, açlık bir ihtiyaç. Sigara ise siz bağımlı zavallıların bağımlılığınız yüzünden zorunlu hale gelen harcaması
sigarayı böylesine savunan insanlara şaşıyorum.
Sigara markalarının tamamı ABD ve İngiltere merkezli ve bu ülkelerde sigara tüketimi ne durumda biraz araştırın derim yada ben söyleyeyim direk: yok!. Türkiye ve benzeri üçüncü dünya ülkeleri üzerinden sizin gibilerden yılda trilyonları kaldıran şirketler..
Normal bir madde bağımlısından hiçbir farkınız yok. 2 gün sigara içmeseniz "sigara sigara nolur sigara" diye sağa sola saldırırsınız birde savunup kendinizi haklı gösterme çabasına girmeyin küçük düşüyorsunuz.
Elektronik sigara mı iciosan gerçekten , bana marka vs önerebilir misin?
benım hanım tutturdu cok zam geldi elektronik icelim diye. araştırma yapıyorum su an da anlamadım milyon milyar versiyonu var.r:
Bu ülkede sevindiğim tek zam haberi sigaraya yapılan zam. Sigara insanın sağlığını tüketir, yaşama sevincini alır, ülkenin sağlık harcamalarını artırır, dumanı ile havayı izmariti ile çevreyi kirletir, çalışanın verimini düşürür. 2004 de sigarayı bıraktım. Yaklaşık 10 yıldır da sigara içenleri işe almıyorum. Sigara içenin çay sigara molası bitmez. Onlar aşağıda "mola" verirken sigara içmeyenler enayi gibi çalışmaya devam ederler. Pis birşeydir sigara. Kendime yaptığım en büyük iyilik sigarayı bırakmaktı.
...içkiyede zam gelsin. Çikolatayada zam gelsin fazlası zarar. Fastfood yiyeceklere de zam gelsin nasolsa ben yemiyorum ama obezite yapıyor. Ozaman 2000cc üstü arabalara %100 zam gelsin gereksiz yere havayı kirletiyolar fazla benzin tüketiyolar, doğal kaynaklar azalıyor Sedan bi arabaya 1000cc yeterli. Onlar zevk alacak diye doğaya daha fazla gaz salınmasın. Çok fazla trafik kazası oluyor bu ülkede hız sınırı 120 ise bütün arabalara ülkeye girerken sınırlama getirsinler 120 üstüne çıkmasın yada hapis cezası olsun...