- Konu Yazar
slm arkadaşlar bugün gezi yapmayı planlıyordum ancak hava durumu yağışlı diyince vaz geçmiştim ama öğleye doğru hava açınca gezimi yapmaya kara verdim ve çıktım yola
işte benim küheylan
ve gezimiz başlıyor
kemer denilen biryer var yol üstünde orada bir çay molası
şelalenin uzaktan görünüşü
bu resimleri oraya gelmiş arkadaşın birine çektirdim
şelaleden ayrılırken son fotolar
buradan da bizim köye gidiyor akyarı köyüne beyaz tabelada yazıyor
burasını bilerek çektim benim soyadım çakal olduğundan çakalsokmağını çektim buralar benden soruluyor
şelaleden sonra gündoğmuşa doğru yola devam etmiştim kar görmek için kara geldim ama az ileride daha çok var derken sadece burada varmış
yol kapalıymış ben genede devam etmiştim Allahdan motor geçebiliyormuş geçtim
Gündoğmuş ilçesine geldim nufusu 2000 yanlış duymadınız 2000 aslında köy yada kasaba olması gerek
bu kadar arkadaşlar inş. beğenirsiniz buradan tekrar Alanya daki arkadaşlar sesleniyorum lütfen duyarlı olalım ve etkinlik yapalım güzel günlerde
işte benim küheylan
ve gezimiz başlıyor
kemer denilen biryer var yol üstünde orada bir çay molası
şelalenin uzaktan görünüşü
bu resimleri oraya gelmiş arkadaşın birine çektirdim
şelaleden ayrılırken son fotolar
buradan da bizim köye gidiyor akyarı köyüne beyaz tabelada yazıyor
burasını bilerek çektim benim soyadım çakal olduğundan çakalsokmağını çektim buralar benden soruluyor
şelaleden sonra gündoğmuşa doğru yola devam etmiştim kar görmek için kara geldim ama az ileride daha çok var derken sadece burada varmış
yol kapalıymış ben genede devam etmiştim Allahdan motor geçebiliyormuş geçtim
Gündoğmuş ilçesine geldim nufusu 2000 yanlış duymadınız 2000 aslında köy yada kasaba olması gerek
bu kadar arkadaşlar inş. beğenirsiniz buradan tekrar Alanya daki arkadaşlar sesleniyorum lütfen duyarlı olalım ve etkinlik yapalım güzel günlerde