- Motosikleti
- 2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
V85 TT olur bizim kalıplara. Ama yine de kompakt bir motosiklet. Kompakt olsun ama rahat da olsun diyenler için mükemmel. Rahatlıkta o sınıfta DL650 üzerine motosiklet pek yok ama, hele iki kişi gezilecekse. Daha üst sınıfta V85 TT'nin büyük ağabeyi Stelvio mükemmel mesela; bildiğiniz "salon - salle à manger" bir ergonomisi var.Boy ve kilonuzu bilmemekle V85TT'nin sahibi arkadaşım da ben de 190 cm boyunda ve 102 kg civarıdayız...Ne üzerindeyken bir ergonomik sorun ve rahatsızlık hissettim ne de arkadaşım motorun üzerindeyken baktığımda bir kelebek etkisi hissettim....Hararet ve size tırt bir test motorunun denk gelmesi de organizasyonu yapan arkadaşların çapsızlığından kaynaklanmış muhtemelen.....Marka fanatiklerine ve bu hayatta bir fikre körü körüne saplanıp kalan tüm insanlara allah akıl fikir versin.
Moto Guzzi tanıtım / pazarlama işinde var bir kelek; Stelvio testi yaptım geçenlerde o motor da kazalıydı, amortisör sorunlu olduğu için bazı şeyleri tahmin etmek zorunda kaldım. Yani takdir edilesi bir çaba falan var da şeye benziyor; mükemmel oyun kurup kale önünde topu taca atmak.